Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Rectorul ULBS: Ne confruntăm cu o calitate proastă a lucrărilor efectuate de anumiți constructori

Rectorul ULBS: Ne confruntăm cu o calitate proastă a lucrărilor efectuate de anumiți constructori

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, Ioan Bondrea, s-a plâns în legătură cu legislația din România referitoare la organizarea licitațiilor publice și de calitatea slabă a lucrărilor efectuate vara aceasta în căminele studențești.

”Din păcate, anul acesta ne confruntăm cu o calitate proastă a lucrărilor efectuate de anumiți constructori. În acest an am avut cele mai multe întârzieri și a trebuit să stăm cu oamenii noștri să reparăm ce au făcut ei”, a declarat Ioan Bondrea, într-o conferință de presă.

Rectorul ULBS spune că o cauză a acestei situații apărute o reprezintă cerința de preț cel mai scăzut din licitațiile publice.

”Dacă-i veți întreba pe constructori, pe bună dreptate și ei se vor plânge de bani”, a mai spus Bondrea.

Vara aceasta Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a investit aproximativ 900.000 de lei în modernizarea și dotarea căminelor studențești din oraș. Toți banii au venit din surse proprii.

”Spre deosebire de alte universități din țară, studenții noștri nu trebuie să vină să văruiască sau să-i aducă mobilă de acasă”, a concluzionat rectorul Ioan Bondrea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

caminist vechi

Acum 7 ani

Atâta timp cat licitatiile in ULBS sunt dirijate de cuplul Todericiu-Motoc, nu vei avea rectore calitate!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus