Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Patru ”masterchefi” gătesc la Casa Weidner

Patru ”masterchefi” gătesc la Casa Weidner

 

Restaurantul Casa Weidner pregătește pentru vineri un meniu special pregătit de patru foști concurenți ”MasterChef”. Vor găti pentru sibieni Tudor Marcu, Paul Siserman, Tavi Ghindea și Liviu Lambrino. ”Pentru acest eveniment punem în vânzare bilete care costă o sută de lei de persoană. Vom avea patru feluri de mâncare: Un aperitiv rece, un aperitiv cald, un fel principal și un desert”, spun reprezentanții restaurantului Casa Weidner.

Tudor Marcu este din Cluj și are 23 de ani.1919642_819008444806960_7196364513270655262_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paul Siserman este și el clujean și are 38 de aniA lucrat timp de șapte ani în Italia la un local de 4 stele și a avansat din poziția de ospătar, la barman, șef  de sală, șef  de unitate și apoi manager. În 2007 s-a întors în România unde a deschis un bar, iar după trei ani l-a vândut și a înființat un restaurant.

paul_siserman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liviu Lambrino are 41 de ani și este din Brașov. A lucrat la radio timp de doi ani și jumătate în orașul sau natal, iar apoi a plecat în București, unde a lucrat în publicitate 15 ani.

liviulambrino

 

 

 

 

 

 

 

Octavian Ghindea este din Oradea și a pierdut în cadrul emisiunii în urma unui duel cu Liviu Lambrino. După ce a pregătit mâncare pentru călătorii dintr-un avion de linie, la 10.000 m altitudine, Tavi nu a mai reușit să convingă jurații. Deși a scăpat cu bine din proba la înălțime, concurentul care este și consilier local în comuna Husasău a pierdut, în tandem cu Lambrino. Le-a venit de hac proba în care cei doi au fost puși să coacă un desert.

Octavian-Ghindea-636x352

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus