Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

80 de elevi sibieni vor fi premiați la Gala Olimpicilor

80 de elevi sibieni vor fi premiați la Gala Olimpicilor

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Educației, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu  organizează Gala Olimpicilor. În 2 octombrie, de la ora 12:00,  la Biblioteca ASTRA Sibiu va avea loc Festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate meritorii la olimpiade și concursuri şcolare naţionale şi a profesorilor coordonatori. Festivitatea face parte din proiectul ”Să susţinem performanţa în învăţământul sibian”, proiect aprobat pe Agenda Culturală a Consiliului Judeţean.

”În cadrul acestui eveniment vor fi recompensaţi cu premii în bani şi diplome peste 80 de elevi şi  70 cadre didactice care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi extraşcolară la nivel naţional, ridicând astfel prestigiul învăţămîntului sibian”, spun reprezentanții ISJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus