Marţi,
23.04.2024
Innorat
Acum
8°C

În căutarea talentelor. CSU Sibiu organizează preselecţii pentru copiii care iubesc baschetul

În căutarea talentelor. CSU Sibiu organizează preselecţii pentru copiii care iubesc baschetul

CSU Sibiu organizează selecţii pentru copiii născuţi în anii 2006, 2007 şi 2008.

Din dorința de a crește pepiniera de juniori a Cubului Sportiv Universitar Sibiu, am decis să invităm copiii care iubesc acest sport și își doresc să îl practice, la antrenamente specializate. Antrenorul juniorilor de U14 urmează să coordoneze o nouă grupă de copii și îi invită pe cei născuți în 2006, 2007 și 2008, care își doresc să joace baschet, să ne transmită un e-mail la adresa [email protected] , cu datele personale si datele de contact, pentru a fi înscriși la una dintre selecțiile care vor fi organizate, luna aceasta, de CSU Sibiu, se arată pe site-ul oficial al clubului.

”Îi așteptăm pe copiii care iubesc baschetul la cursurile de inițiere pe care le pregătim pentru cei nascuți între 2006 și 2008. De asemenea, ne dorim să completăm lotul Under 14, echipa de copii născuți în 2002, cu câțiva jucători iar dacă sunt doritori, îi așteptăm și pe ei. La cei care sunt născuți în 2002 există însă o condiție, și anume, să aibă talia peste 1,75m”, a declarat Alexandru  Rubint, antrenorul CSU Sibiu U14.

Cei selectați vor participa, ulterior, la antrenamentele special programate, de două ori pe săptămână.

Înscrierile pentru selecție se primesc până la data de 31 octombrie 2015. Mai multe informații puteți obține de la antrenorul juniorilor, Alexandru Rubint, sunând la numărul de telefon: 0748/190.277.

Foto: Facebook - Csu Sibiu Juniori

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus