Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Încă aproape 6.000 lei pentru adăpostul Animal Life

Încă aproape 6.000 lei pentru adăpostul Animal Life

5.866 lei este suma care s-a adunat în urma campaniei de strângere de fonduri organizată în  7 octombrie, la restaurantul Rubin, când toți cei care au dorit să sprijine Asociația Animal Life în vederea finalizării construcției noului adăpost pentru animăluțele fără stăpân, au luat masa la restaurant, iar contravaloarea preparatelor culinare a fost donată către Animal Life.

Bucătarii au lucrat la foc continuu pentru a face față numărului mare de comenzi. Aproape 400 de porții au fost servite pe tot parcursul zilei, păstrăvul în fulgi de porumb și Chicken Penne al Forno fiind cele mai căutate preparate. În ceea ce privește desertul, cei mai mulți au preferat papanașii.

“Ne-am bucurat nespus de mult să vedem numărul mare de persoane care s-au alăturat inițiativei noastre. Suntem siguri că prin astfel de evenimente putem sprijini proiectele comunității sibiene, contribuind împreună la o creștere a implicării sociale”, a spus Cristina Roșu, manager al restaurantului Rubin.

Cei care au fost prezenți la Rubin dupa ora 19:00, s-au bucurat și de două momente muzicale susținute de artiștii sibieni Radu Nechifor, Marius Tuță și Alex Petre.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus