Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Începe competiția pentru trofeul Sibiu Jazz Festival

Începe competiția pentru trofeul Sibiu Jazz Festival

În perioada 19-21 octombrie, în cadrul Sibiu Jazz Festival se desfășoară cea de-a XV-a ediție a Concursului Sibiu Jazz Festival. Adresat noii generații de muzicieni ai genului, concursul aduce la Sibiu 15 concurenți (formații și soliști), din Ungaria, Republica Molodova și România.

Pentru prima dată, Concursul SJF va fi transmis în direct pe livestream.com, sibiujazz.eu și Facebook.

Câștigătorii Concursului Sibiu Jazz Festival vor fi premiați conform celor două secțiuni ale concursului: Interpretare: premiul I - Trofeul Sibiu Jazz Festival – 1000 euro, premiul II – 500 euro, premiul III – 300 euro; Compoziție: premiul pentru cea mai bună compoziție va fi de 300 euro.

Juriul este alcătuit din cinci membri și este prezidat de Simona Adina Maxim, director executiv al Sibiu Jazz Festival.

”Ediția aniversară a Sibiu Jazz Festival debutează joi, 22 octombrie, la Teatrul Gong, cu două concerte de excepție – Vein Trio (Elveția) și Niccolò Faraci (Italia)”, spun organizatorii.

Concursul Sibiu Jazz Festival este organizat de Fundația Sibiu Jazz Festival, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților. Biletele se vor pune în vânzare la intrare, la Teatrul Gong, începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus