Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Peste 600 de șoferi sancționați pentru depășirea vitezei

Peste 600 de șoferi sancționați pentru depășirea vitezei

Poliţiştii rutieri au desfăşurat, pe parcursul săptămânii trecute, activităţi suplimentare pentru creşterea siguranţei rutiere și au urmărit cu prioritate prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Astfel, aproximativ 600 de şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea vitezei regulamentare. Poliţiştii rutieri au aplicat 990 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 596 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în trei dintre situaţii fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat șapte infracţiuni la regimul circulaţiei.

”În perioada 12 – 18 octombrie, 30 de poliţişti rutieri au acţionat zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale, axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus