Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
5°C

Fanii “galben-albaştri” sărbătoresc: ediţie specială a revistei CSU Fans. Surprize mari anunţate la CSU Sibiu – BC Mureş

Fanii “galben-albaştri” sărbătoresc: ediţie specială a revistei CSU Fans. Surprize mari anunţate la CSU Sibiu – BC Mureş

Meciul dintre CSU Sibiu si BC Mureş Târgu Mureş, programat pe 24 octombrie, în Sala “Transilvania”, va oferi un moment special pentru suporterii “galben-albaştri”: aniversarea ediţiei cu numărul 150 a revistei CSU Fans Sibiu.

Mai jos redăm un material redactat de “Asociaţia al 6-lea jucător”, la cererea publicaţiei Turnul Sfatului, în care este sintetizată munca asiduă de pe durata celor mai bine de nouă ani de CSU Fans Sibiu.

CSU Fans Magazin, # 150!

Un nou pas important din “viaţa” CSU Fans Sibiu va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, cu ocazia partidei din cadrul etapei a IV-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, dintre CSU Sibiu şi BC Mureş.

Noi, cei din “Asociaţia al 6-lea jucător”, suporteri ai echipei locale de baschet, am editat o nouă revistă CSU Fans Magazin. Nu una oarecare, ci ediţia cu numărul 150! Moment important pentru noi, astfel că am dorit să celebrăm acest număr aniversar aşa cum se cuvine. Dacă în 2006, atunci când am editat primul număr al acestei reviste, ea conţinea doar 8 pagini, iată că, acum, ea conţine 32 de pagini. Un salt spectaculos credem noi, însă acest aspect era imposibil de atins fără munca voluntară a unor fani ai sportului cu mingea la coş. Chiar dacă vă vine greu să credeţi, există persoane care îşi dedică din timpul lor liber pentru a scrie un articol, pentru a realiza un interviu sau pentru a sintetiza în cifre un campionat de baschet. Ba mai mult, aceşti fani inimoşi nu au studii de specialitate în domeniul jurnalisticii, fiind simpli suporteri ai CSU Sibiu sau ai altor echipe de baschet din România.

Totul a început în data de 7 octombrie 2006, atunci când a apărut primul număr al revistei. Darnell Clavon, idolul fanilor sibieni, apărea pe coperta revistei. După mai bine de 9 ani, iată că am reuşit să ţinem pasul cu evoluţia echipei şi am ajuns să edităm şi numărul 150! În fond, această revistă, despre care vorbim, este un program de meci. Se distribuie gratuit spectatorilor prezenţi la meciurile de acasă ale CSU Sibiu. Oferă informaţii doar din lumea baschetului şi este singura revistă de acest gen din ţara noastră.

Dacă vei ajunge sâmbătă la Sala Transilvania, înaintea începerii partidei dintre CSU Sibiu şi BC Mureş (ora 18:00), vei primi gratuit o revistă de 32 de pagini, full color, în care vei putea citi de la interviuri la avancronici, de la articole despre istoria acestui sport sau despre cupele europene la editoriale, statistici şi chiar un pamflet, toate fiind pregătite special pentru spectatorii prezenţi la meci.

Galeria echipei va celebra de asemenea acest moment aniversar, chiar înainte de începerea partidei de baschet. Fiind vorba de o surpriză, vă lasăm pe voi să o savuraţi, direct la faţa locului.

Ca să vă faceţi o idee despre ce înseamnă această revistă, vă dezvăluim că de-a lungul timpului am consumat în vederea editării acesteia, peste 1.700 de kg de hârtie, am avut peste 45 de colaboratori, au aparut peste 1.500 de fotografii şi am distribuit peste 200.000 de reviste. Au fost peste 5.500 de ore petrecute în faţa computerului pentru a culege materialele necesare şi pentru a le aranja cât mai frumos pentru tipar, din toate acestea rezultând 2.008 de pagini de revistă. Alături de acest proiect de suflet, de-a lungul timpului, fanii sibieni au avut şi alte iniţiative duse la bun sfârşit: promovarea baschetului în şcolile şi grădiniţele din Sibiu, numeroase ediţii de street-ball, coregrafii impresionante la meciurile de baschet ale universitarilor sibieni, totul culminând în vara lui 2007, cu celebrul record mondial, atunci când 24 de tineri au jucat non-stop 80 de ore de baschet.

În încheiere, vă invităm să lecturaţi această revistă făcută cu drag de o mână de oameni, ca urmare a unui voluntariat lăudabil!

Ne vedem sâmbătă, la 18:00, la Sala Transilvania, să susţinem echipa locală de baschet. În galben, bineînţeles! Hai CSU Sibiu!

 

                                                                                    Redactor-şef CSU Fans Magazin,

                                                                                    Radu Muşoaie

Aşa va arăta coperta:

12178984_10207979021332984_463699388_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

alesb

Acum 8 ani

Bravo baieti si ramaneti tot asa! Respect!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus