Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

S-a intoxicat cu benzină, în fosa septică

S-a intoxicat cu benzină, în fosa septică

Un bărbat din Avrig a fost salvat de echipajele de intervenție ale ISU, după ce s-a intoxicat în propria fosă septică. Omul își amenaja fosa, la locuința de pe Valea Avrigului, însă a luat o decizie care i-a pus viața în pericol: a intrat în interiorul fosei, ca să taie cofrajul din lemn, cu drujba alimentată cu benzină. Gazele arse l-au intoxicat și i s-a făcut brusc rău. Colegii săi au sunat la numărul de urgență 112.

Pentru salvarea bărbatului au fost angajate forțe impresionante. "Punctul Avrig a intervenit cu o autospecială SMURD B, cu o Autospecială de primă Intervenție și Comandă (APIC), o autospecială Roman, iar detașamentul Sibiu a intervenit cu o ambulanță SMURD de tip C", explică reprezentanții ISU Sibiu.

Bărbatul a fost scos din fosa septică, este conștient și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Rares

Acum 7 ani

"" cu drujba alimentată cu motorină.""- esti si tu ametit rau ma. BENZINA
Raspunde

Fose eco

Acum 6 ani

In cazul in care locuiesti intr-o zona rurala sau ai o casa de vacanta in mijlocul pustietatii, fara indoiala, esti familiarizat cu ceea ce inseamna o fosa septica ecologica. Pe scurt, o fosa este propria statie de epurare a apelor uzate din gospodarie. De obicei, oamenii isi monteaza o fosa septica in cazul in care accesul la un sistem de canalizare municipal nu este disponibil sau nu este rentabil din punct de vedere financiar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus