Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

Polițiștii de Rutieră înlocuiesc Logan-urile cu VW Polo. Să știi de ce mașini să te ferești în trafic

Polițiștii de Rutieră înlocuiesc Logan-urile cu VW Polo. Să știi de ce mașini să te ferești în trafic

Polițiștii sibieni au primit săptămâna aceasta șapte autoturisme Volkswagen Polo pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Sibiu sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

”De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Sibiu în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative şi celor de ordine publică.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

xyz

Acum 5 ani

Faina treaba. ultimele Loganuri nu au girofar, dar s-au gasit bani pentru alte masini noi.
Raspunde

uvw

Acum 5 ani

Cat timp sunt in garantie, nu au voie sa puna girofaruri pe Logan ... ce sa faci, Romania .
Raspunde

Eu

Acum 5 ani

Polo doar in Bosnia and Herzegovina, mai are politia in dotare! Bravo! De cat? 1.2!!! Bravo! Vedea- al-si pe tarnu in vreunul!!! :)
Raspunde

siby

Acum 5 ani

@EU...pai e normal daca te gandesti ca si drumurile noastre seamana cu cele din Bosnia!! Sa nu mai vorbim de calitatea serviciilor prestate deMAI !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus