Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
10°C

După șase ani, Cenușăreasa își caută pantoful la Sibiu

După șase ani, Cenușăreasa își caută pantoful la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în 1 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Cenușăreasa” în regia lui Dan Hândoreanu. Spectacolul va fi reluat într-o nouă distribuție după mai bine de șase ani de la ultima reprezentație jucată pe scena de la Sibiu.

Lucia Barbu, Leo-Nora Băcanu, Mircea Corcoveanu, Barbara Crişan, Horaţiu Dancu, Jenö Major, Gabriela Mitrea și Angela Paskuy vor urca pe scenă pentru a reconstitui una dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii din toate timpurile. „Cenușăreasa” în regia lui Dan Hândoreanu este o adaptare premiată în 2006, la Festivalul „Bucurii pentru Copii” de la București, cu premiul de excelență pentru reconsiderarea tehnicilor tradiționale teatrului de păpuși. Spectacolul de la Sibiu este prezentat folosind cuvinte ușor simplificate, iar scenariul este ajustat în aşa fel încât poveştii cadru i se alătură un plan secund, istorioara fetiţei izgonite de copii. Planul secund este o punere în scenă al aceluiaşi motiv, Cenuşăreasa, dar mai apropiat în timp şi mai accesibil copiilor. Viziunea contemporană şi jocul dinamic şi ingenios al actorilor la vedere surprinde prin varietatea tehnicilor de mânuire a marionetelor, într-un spaţiu ce recompune prin decorul de lemn pictat ilustraţiile cărţilor cu poveşti. Spectacolul regizat de Dan Hândoreanu este tot ceea ce vă aşteptaţi de la un spectacol: magie, muzică, culoare şi umor. Spectacolul are o durată de aproximativ 55 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Accesul în sala teatrului este permis cu 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus