Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Case cu livadă cu mai puțin de 10.000 euro. ”Nu se vând”

Case cu livadă cu mai puțin de 10.000 euro. ”Nu se vând”

 

”Vând casă cu livadă la 40 de km de Sibiu. Preț: 8700 euro”. Un anunț de acest gen stă pe site-urile de specialitate câteva luni. Aproape nimeni nu se interesează de preț. Sibienii nu mai vor casă la țară din cauza distanței și a fricii că poate veni o a doua criză economică. ”S-a dus moda caselor de vacanță, a livezilor, a lacurilor de la țară. Nu se mai vând de ceva vreme. Majoritatea sunt la țară, la 35-40 de kilometri de Sibiu, sunt situate în localități în care accesul este dificil, nu sunt la drumurile principale. A fost într-adevăr o perioadă în care s-au investit mulți bani în astfel de proprietăți, dar oamenii sunt mult mai cumpătați acum, după criza economică. Sunt case în Cisnădie, Cisnădioara cu etaj, puse la punct, garaj, în care proprietarul ajunge poate o dată sau de două ori pe lună”, a declarat pentru Turnul Sfatului directorul agenției imobiliare Prestland.

Pe site-ul olx.ro sunt câteva zeci de case al căror preț este între 6 și 15 mii de euro.

”Vând casă în comuna Ludoș. 3 camere pivniță, curte și grădină, lângă șipot. Nu am contract dar se poate face la primărie!!!” – 7.000 euro

73026864_2_644x461_vand-casa-in-ludos-fotografii 7000

”Vând casă în comuna Bazna, sat Velț la numarul 225, compusă din 2 camere bucătărie, pivniță, 2 sopruri, coșer, coțete și fântână în curte. Casa și curtea au o suprafață de 324 mp, iar grădina 587 mp. Casa are curent electric și gaz metan”. – 8.000 euro

68082950_5_644x461_casa-de-vanzare-in-comuna-bazna-sat-velt-sibiu 8000

”Vând casă cu grădina mare, într-o localitate apropiată de Șeica Mare la 43 km distanță de Sibiu. Grădină mare 1300 mp cu mulți pomi fructiferi, viță de vie, împrejmuită. În spatele grădinii se află un râuleț. Casa este situat la stradă, având acces ușor cu mașina în curte. Casa se vinde cu mobila actuală din dotare. – 8.700 euro

69834250_8_644x461_vand-casa-45-mp-la-43-km-distanta-de-sibiu-cu-1300-mp-gradina- 8700

”Casă de vânzare în Ștenia din 2 camere plus un garaj sau loc de depozitare și o bucătărie de vară, curtea are 1000 mp2 cu pomi fructiferi și viță de vie! Casa este situată la strada principală!” – 8.900 euro, negociabil

40203697_1_644x461_casa-de-vanzare-la-stenia-sibiu 8900

”Vând casă țărănească compusă din 3 camere și o bucătărie + anexe (șură, cotețe de porci și găini), grădină cu pomi fructiferi și vie, fântână cu apă potabilă în curte. Casa are 80 m2 locuibili”. – 9.000 euro

Foto: olx.ro

38720201_2_644x461_casa-la-taraernea-dumbraveni-fotografii 9000

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

Dumbrava

Acum 8 ani

Nu se vand pentru ca nu sunt puse pe lajumate.ro :)
Raspunde

Gigi

Acum 8 ani

Toate casele alea au nevoie mare de renovare. Cati bani trebuie sa mai bagi in ele ca sa fie cat-de-cat decent de locuit in ele? De-aia nu le cumpara nimeni.
Raspunde

je

Acum 8 ani

poate le-ati vrea pe gratis? mai bine stati labloc.ro :)
Raspunde

ovidiu

Acum 8 ani

Renovate ar valora mult mai mult. Este o investitie buna pentru cine are ceva bani pusi deoparte si gospodaria in sange. Nu sunt scumpe deloc avand in vedere si terenul aferent din pachet.
Raspunde

Cris

Acum 8 ani

Titlul nu are absolut nici o legătură cu articolul!! Se face referire DOAR la case din sate la o distanta considerabilă de Sibiu.,nicidecum la Cisnadie sau Cisnadioara unde preturile sunt extrem altele. Adica peste 50.000 și sar de 100.000€!!
Raspunde

imobiliare iasi

Acum 8 ani

Cred ca depinde de regiune, din surse sigure in judetul iasi vanzarile pentru casele din provincie au crescut cu aproximativ 10% fata de anul 2014
Raspunde

Mocanu

Acum 7 ani

Pai asta este realitatea imobiliara la sibiu si in oras sunt case nevindute de cel putin 3 ani va puteri uita pe internet i sunt date de agenti la diverse preturi iar agentiile cin vrei sa cumperi maresc pretul nejustificat.multe sunt luate cu credit si executori nu se ocupa de asta.dar casele stau mai departe nevindute si se distrug pacat.am vazut case vindute cu un euro si fabrici la fel astfel nu sau mai distruge .cum au primit politai popi si alti case pe degeaba de la stat.asa se mica economia.
Raspunde

cosmibor

Acum 7 ani

Sunt vechi majoritatea.
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

Cred ca omenirea a tampit, dar romanii trebuie sa se trezeasca. Faptul ca pamanturile au ajuns la un pret de 1 leu metru patrat e o oportunitate fara precedent in istoria omenirii. Dar un roman prefera o pereche de adidasi in schimbul a 100 de metri de pamant. Cred ca ar innebuni Decebal de ar vedea. Daca sunteti romani adevarati, cumparati-va pamanturile, nu mai asteptati.
Raspunde

Damian Dark

Acum 6 ani

Titlu corect: vand darapanatura in fundul catunului. Fara utilitati sau siguranta de remediere in caz de pana iar la iarna daca ramai blocat sau mai rau fara curent vre-o 5 zile ca nu se poate ajunge pt. remediere, bati cuiu' la vara ca o vinzi, cu 1 leu pe m2 precum expertul Calin de mai sus. Acum, revenind la realitate, lasandu-l pe Calin cu Burebista, ca viseaza rau, la 5-10 euro m2, e cam scump. Poate fitosii evazionisti, pilarii sau agentii de imobiliare vin cu "pareri in interes propriu" ca nu e scump, insa per total: lipsa comfortului, lipsa de mana buna de lucru pt. constructii, preturi aruncate in aer la materialele de constructii, preturile aiurea la utilitatile necesare (ma uitam acum o luna la centrala liepsnele, cum naiba la latieni e ech. a 3500 lei ia la noi e dublu), se ajunge sa traiesti scump si in catun. Normal, compara satele astea vai de mama lor cu cele din Italia unde casele se vand tot cam la preturile astea dar confortul e mai ridicat. Pai am ajuns intr-o tara de mana a 2-a sa traim mai scump decat in vest.
Raspunde

Octavian

Acum 5 ani

Am mers pe Valea Hartibaciului in cautarea unui teren frumos unde sa imi pun o rulota si sa stau la aer curat insa e plin de tigani si nu e sigur sa investesc in imobiliare .
Raspunde

mia

Acum 5 ani

Care este cel mai frumos sat din imprejurimile Sibiului (dupa parerea voastra , a tuturor care scrieti aici ) unde poti cumpara o casa mica dar cu gradina foarte mare cu pomi fructiferi? iubesc natura si vreau vara sa stau la tara si nu in oras.
Raspunde

Ligia

Acum 3 ani

Este una la Fintinele super zona
Raspunde

adela

Acum 5 ani

Daca as ave adestui bani le-as cumpara pe toate ..viata la tara nu se compara cu viata de la oras din nici un punct de vedere
Raspunde

Roberto

Acum 4 ani

Nu stiu daca ti.a raspuns cineva Mia dar aceeasi intrebare as avea si eu de pus..
Raspunde

Doru

Acum 2 ani

Am citit toate mesajele....dar realizez ca de ceva vreme nimeni nu mai comenteaza...Ce sa intamplat sau ridicat preturile?se mai gasesc case care au potential si poti sa o mai cumperi la un pret admisibil?...eu cred ca nu totul sa schimbat cu pandemia asta...O zi buna tuturor... PS:uite eu vin in tara sa imi caut o casuta la pret acceptabil...este cineva care imi poate da un sfat?Multumesc!
Raspunde

Grigore

Acum 10 luni

Cisnădioara, Cisnădie , Rășinari
Raspunde

[email protected]

Acum 10 luni

Vreau și eu o casă în Dumbrăveni până în 10000 dacă se poate
Raspunde

Maria

Acum 10 luni

Și eu doresc sa cumpăr o căsuță aproape de Sibiu așa cum arată mulțumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus