Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Curs gratuit de prim ajutor pentru sibieni

Curs gratuit de prim ajutor pentru sibieni

40 de sibieni interesați să învețe gratuit tehnici de prim ajutor în situații de urgență sunt așteptați în 29 octombrie, de la ora 16:30, la Centrul de Tineret Sibiu - AICI (Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreună) din Str. Nicolae Teclu, nr. 43, etajul I.

Asociația MaiMultVerde și NN Asigurări de Viață în parteneriat cu SMURD și Centrul de Tineret Sibiu organizează un curs gratuit de prim ajutor pentru publicul larg în Sibiu, ca parte a programului “Lecția de prim ajutor”.

”Programul “Lecția de prim ajutor” extinde astfel cursurile gratuite susținute de medicii SMURD la nivel național. Primul dintre acestea a avut loc în Constanța și până la finalul anului 2015 vor fi organizate cursuri de prim ajutor în Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. În fiecare oraș, 40 de persoane sunt așteptate să participe la aceste cursuri în cadrul cărora vor afla informațiii despre suportul vital de bază și vor exersa practic manevrele alături de medicul SMURD”, spun organizatorii.

Înscrierea participanților se face online pe site-ul programului, participarea fiind gratuită. Până acum peste 1.000 de persoane au participat la cursurile organizate prin programul “Lecția de prim ajutor”, lansat în anul 2011 cu scopul de a facilita accesul publicului larg fără pregătire medicală la informații esențiale despre acordarea primului ajutor în situații de urgență. Cursul din Sibiu este organizat cu sprijinul Centrului de Tineret Sibiu – AICI (Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreună).

Programul “Lecția de prim ajutor” este dezvoltat de Asociaţia MaiMultVerde şi NN Asigurări de Viaţă în parteneriat cuși include o serie de instrumente utile, precum platforma online www.lectiadeprimajutor.ro, aplicaţii pentru telefoane mobile și tablete disponibile în App Store și Google Play (http://lectiadeprimajutor.ro/aplicatii-pentru-android-si-iphone/) şi cursuri gratuite de prim ajutor, care îi pot ghida pe cei interesați în aflarea informațiilor de bază de acordarea primului ajutor.

Curs Lectia de prim ajutor_03 Curs Lectia de prim ajutor_06

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Andreea M.

Acum 8 ani

Ar fi fost mult mai utile informatiile din acest articoul, daca ati fi avut inspiratia sa-l postati inainte de 27.10.2015, care a fost data limita pentru inscrieri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus