Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Mail de la doamna profesoară. Subiect: Haideți la școală că e grav cu Vasilică!

Mail de la doamna profesoară. Subiect: Haideți la școală că e grav cu Vasilică!

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu demarează implementarea unui proiect nou în toate școlile din mediul urban cu scopul de convinge părinții să se implice mai mult în educația copiilor și de a-i aduce la ședințele cu părinții.

În acest moment s-a ajuns la situația în care mai puțin de jumătate din părinți se prezintă la o ședință cu părinții, iar cei mai mulți trec pe la școală doar când vine copilul acasă cu o notă mică și se consideră nedreptățit.

”Părinții se implică doar atunci când copiii lor nu iau nota pe care cred ei că o merită. Altfel, e o mare problemă implicarea părinților în problemele școlii, este un fenomen îngrijorător care se accentuează. Realitatea este că părinții sunt foarte greu de adus la ședințele cu părinții. Și când vin, întreabă: cum de îți permiți să îii dau nota asta?”, a declarat șeful Inspectratului Școlar, Ștefan Firu, într-o conferință de presă.
Pentru a mai remedia situația, dascălii din orașele județului Sibiu vor trimite periodic mailuri grupurilor de părinți în care-i in formează pe aceștia despre rezultatele elevilor și problemele curente.
”Acest sistem funcționează de mai mult timp la școala 19, mai funcționează la Colegiul Lazăr și vă asigur că va funcționa până la începutul anului viitor în toate școlile din mediul urban. Considerăm că situația este tot mai problematică iar o căsuță de mail are toată lumea în ziua de astăzi”, a mai declarat Ștefan Firu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

anodinus

Acum 8 ani

In "cum de îți permiți să îii dau nota asta?", citat din textul de mai sus, "îii" se scrie pur si simplu "îi", cu un singur "i"! Mica chestiune de ortografie, daca nu si, inainte de toate, de gramatica elementara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus