Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Tânăr din Cristian arestat pentru că tâlhărea călătorii în tren

Tânăr din Cristian arestat pentru că tâlhărea călătorii în tren

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu au identificat ieri un tânăr de 24 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie.

În 28 octombrie, în jurul orei 21:20, la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu s-a prezentat un tânăr de 19 ani care a reclamat faptul că a fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă, fiind deposedat de un telefon mobil. Fapta s-a produs în timp ce victima călătorea cu trenul, între haltele CFR Sibiu (Gara Mică) – Turnișor.

”În urma activităţilor investigativ-operative coroborate cu informaţiile oferite de victimă referitoare la semnalmentele suspectului, în cursul zilei de ieri, a fost identificat un tânăr bănuit de săvârşirea faptei. În cadrul anchetei, poliţiştii de la transporturi au constatat faptul că acelaşi tânăr este suspectat de comiterea a doua fapte de tâlhărie, săvârşită în municipiul Sibiu, în data de 29 octombrie, când prin folosirea violenţei, a deposedat un minor de 15 ani de telefonul mobil. Bănuitul, un bărbat în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Cristian, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului şi Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă”, spun poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus