Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

Președintele Iohannis după vizita la spital: Majoritatea pacienților sunt inconștienți

Președintele Iohannis după vizita la spital: Majoritatea pacienților sunt inconștienți

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, sâmbătă, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv.

La sosire, şeful statului s-a declarat revoltat că s-a putut întâmpla aşa ceva în mijlocul Bucureştiului, spunând că are indicii că tragedia s-a produs din cauza ignorării legilor. La plecare, acesta a spus că majoritatea pacienţilor sunt inconştienţi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că a vizitat toţi pacienţii de la Spitalul Floreasca internaţi cu arsuri în urma incendiului din clubul bucureştean, majoritatea fiind inconştienţi, el arătând că toată lumea este profund îndurerată şi revoltată că s-a putut întâmpla aşa ceva.

"Am vizitat toţi pacienţii de aici din spital care au fost internaţi cu arsuri de la tragedia de aseară, majoritatea sunt inconştienţi, sunt grav răniţi, după spusele medicilor. O sigură persoană a fost conştientă şi am putut să vorbesc un pic cu ea", a spus Iohannis, la ieşirea din Spitalul Floreasca.
Preşedintele a menţionat, de asemenea, că a vorbit cu mama unui pacient.
"Toată lumea este profund îndurerată, lumea este revoltată că s-a putut întâmpla aşa ceva şi în continuare sper să reuşim să avem rezultatele anchetelor foarte repede şi, dacă se impune, să schimbăm anumite norme, să o putem face repede, să nu se mai întâmple niciodată o astfel de tragedie", a subliniat Iohannis.
Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

raduradu

Acum 6 ani

federalizare in romania. nu mai vrem mititeii sa decida intoata tara. fiecare cu treaba lui. gata cu furturile
Raspunde

nicolae

Acum 6 ani

oare se uita la poarta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus