Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

70 de expozanți, din 22 de județe, în Piața Mare. Se deschide Târgul de Crăciun

70 de expozanți, din 22 de județe, în Piața Mare. Se deschide Târgul de Crăciun

Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Mare au anunțat data deschdierii ediției din acest an precum și cele mai importate evenimente din program.

Inaugurarea celei de-a 9-a ediții a Târgului de Crăciun din Sibiu va avea loc în data de 20 noiembrie, de la ora 19:00, printr-un concert extraordinar de muzică gospel, cu artiști consacrați din țară și străinătate, pe scena din Piața Mare. Târgul de Crăciun din Sibiu 2015 se va desfășura în mod tradițional în perioada 20 noiembrie – 3 ianuarie.

 Un concert special

Sibiu Gospel Moods este un proiect creat special pentru inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu 2015, care implică participarea a peste 20 de artiști din țară și străinătate.

Ingrid Arthur, o artistă desăvârșită, fostă membră a formației The Weather Girls, formație devenită celebră cu hitul „It’s Raining Man”, va concerta alături de Brad Vee Johnson, un artist complex de origine americană, a cărui educație muzicală poartă amprenta școlii de jazz din New York și care a abordat o varietate de genuri muzicale, Jazz, Funk, Soul și Pop. Binecunoscuta și apreciata artistă Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, se va alătura acestei combinații extraordinare. Director muzical al proiectului este prolificul compozitor, aranjor și interpret Andrei Tudor, care va cânta în acest concert alături de Soul Armada Band din Budapesta și B&B Gospel Singers, un cor format din artiști din România, Ungaria și Germania.

Expozanți numeroși

La ediția 2015 vor fi prezenți 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară și chiar și din străinătate. Aceștia își vor prezenta produsele în căsuțele amenajate în Piața Mare. Printre expozanții noi ai acestei ediții sunt “Castelul Brutarilor”, care va prepara dinnede tradiționale germane, un produs copt proaspăt, la fața locului. De asemenea, va exista un stand de vinuri diverse, sub brand-ul “CRUSH Wine Bar”. Selecția expozanților s-a făcut cu câteva luni înaintea evenimentului, astfel încât expozanții să se poată pregăti bine și oferta Târgului să fie variată și echilibrată.

 S-a dat startul înscrierilor la Atelierul lui Moș Crăciun

Grupe de copii se pot înscrie deja online la Atelierul lui Moș Crăciun. Timp de patru săptămâni, cei mici sunt așteptați să participe la atelierul de brutărie, la cel de biscuiți, la cel de Pixel Art și la cel de lumânări. Tema se schimbă în fiecare săptămână și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5-9 ani. Înscrierile se fac exclusiv online, pe pagina web www.targuldecraciun.ro

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus