Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Când a devenit Iohannis om politic

Atunci când a afirmat ”corupția ucide”. Deși știe că aceeași hârtie lipsă de la Club Colectiv era lipsă și la Primăria Sibiu.

Atunci când a vorbit de miniștrii cu girofar. Deși știe că el era singurul om care avea permis accesul cu mașina în Piața Mare.

Atunci când a criticat politicienii că nu au un dialog cu populația. Deși știe că a fost singurul primar al Sibiului care a refuzat din start audiențele.

De ce au acceptat asta sibienii? Pentru că au văzut că orașul se mișcă. Pentru că au văzut că există un plan pe termen lung, că există un proiect de care se ține.

De ce încep să se îndoiască de președintele Iohannis? Pentru că nu au nici un semnal care să le confirme că știe ce să facă la Cotroceni.

Sibienii au în general răbdare. Românii, în general, n-au.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Zeno Popovici

Acum 8 ani

Nu mai vorbi prostii ... toti riveranii au acces in piata mare. Si eu am fost la dl Johannis in audienta cand era primar ca si reprezentant al unei asociatii studentesti. A vorbit putin a ascultat mult si ne-a ajutat mai mult decat ne-am fi asteptat. O fi el vinovat de alte lucruri, dar nu de chestiie cu care iti incepi articolul.
Raspunde

Alin Bratu

Acum 8 ani

1. parcare: Iohannis: `Suntem egali in fata legii, dar nu si fata de locul de parcare` Ai link aici: http://www.turnulsfatului.ro/2009/09/08/johannis-suntem-egali-in-fata-legii-dar-nu-si-fata-de-locul-de-parcare/ 2. audiente: Iohannis: „Audienţele date în birou nu rezolvă nimic" (Adevarul, noiembrie 2011) confunzi termenul: audienta cu intalnire programata, ceea ce probabil ai avut tu.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Punctele din articol mi se par valide. Nici mie nu mi-a placut atitudinea primarului cand a venit vorba de parcat in Piata Mare. Riveranii au acces pentru a ajunge acasa, el nu locuia acolo si in plus lasa masina expusa in Piata (unde riveranii nu isi lasa masinile). Mie mi s-a parut ca o lasa acolo pentru ca asa l-au rugat cei care i-au dat-o, pentru un plus de marketing. Oricum nu a fost un gest placut si nici apreciat. Audiente zero, iar e adevarat si pare chiar sfidator fata de cei care te-au votat de atatea ori. Dar probabil ca doar mi se pare mie asa.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Iohannis n-a devenit inca om politic(in sensul bun al cuvintului).Ar putea incepe,pas cu pas,sa devina asa ceva incepind cu solutionarea crizei politice actuale.Mai grav e ca la noi,criza politica este concomitent si institutionala deci Iohannis are de rezolvat,in realitate,doua crize,cea de a doua fiind,in opinia mea,mult mai grava decit prima.Personal,nu-l vad pe Iohannis capabil de a face nici macar primul pas pentru ca si-a numit,contrar opiniei ''strazii'' consilieri somnolenti,si nu numai.Chemarea strazii,prin reprezentanti(nu multi ca nu-i cazul!) seamana putin cu suta la salar(unii,putini,inteleg ce am vrut sa spun,ceilalti..).Ma surprinde dl. Bratu cu link-ul spre Adevarul.M-ar fi surprins(placu)t, cu un link spre un articol al dumnealui(sau macar al domnilor Deleanu ori Brylynsky) din 2011.N-a fost sa fie!(Sunt curios daca o sa trec testul moderatorului,cel putin la fel de dificil ca ecuatiile alea de gradul n,de dinaintea rebranduirii!?!)
Raspunde

Alin Bratu

Acum 8 ani

Buna seara, aveti aici link către Turnul Sfatului în care face referire la subiect: http://www.turnulsfatului.ro/2009/09/24/audiente-la-primarul-johannis-prin-intermediul-consiliului-local/ Nu l-am pus inițial pentru a nu mă suspecta cei care ne fac mincinoși că ne apărăm numai cu articolele noastre... ”Testul moderatorului” am considerat că este necesar pentru a ne/vă proteja de comentariile injurioase si de cele comerciale. Ar trebui teoretic să fiți scutit de el odată ce v-ați înregistrat prima oară pe site. Multumesc
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

nea Till, matale ai dreptate, da' și Alin. că întâiul sas al aproapețării (să mă ierte D. că I-am ”furat” apelativul) a devenit om politic. e de ăla din clasa Homo, familia Politicus, încrengătura Dâmbovițescu (sau Dâmbovițeanu, că ăsta e mai ardelenesc decât oltenescul -escu - care vă place mai mult)....
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Buna seara,dl. Bratu! Nu va inflamati!Am fost putin ironic(nu promit ca nu recidivez,dimpotriva!).In privinta link-ului,am citit artocolul dar n-am remarcat indignarea civica,specifica reprezentantului celei de-a patra puteri in Stat.Pare cam impersonal,dupa gusturile mele ,plus ca n-a avut niciun ecou in Primarie.Probabil ca in acea perioada Iohannis era mai preocupat de posibila sa desemnare ca Prim Mniistru decit de indignarea dl. Deleanu,altfel nu-mi explic situatiunea.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

@ autor - dacă tăceai, filosof rămâneai! nu esti nici pe departe in categoria celor care pot sa-l critice pe Iohannis...TS-ului e un ziar mic si absolut neobiectiv!!!
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Si de ce sa nu-l critice pe Johannis. Pai datorita noua Ciolhannis sta la caldurica si face turism cu soata. Pai este angajatul nostru, ia auzi domnule, sa nu-l poti critica, de aia au ajuns politicienii sa-si bata joc de voi, fiindca au existat intotdeauna supozitoare ca tine care le intrau in popou politicienilor, doar. doar va pica ceva si pentru ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus