Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Iohannis s-a dus în mijlocul protestatarilor. ”Am văzut foarte multă revoltă”

ACTUALIZARE Iohannis s-a dus în mijlocul protestatarilor. ”Am văzut foarte multă revoltă”

Preşedintele Klaus Iohannis s-a ținut de cuvânt și s-a dus duminică seară, în Piaţa Universităţii din București, unde protestau peste o mie de persoane.

Şeful statului a fost primit cu reacții diverse, de la fluierături şi huiduieli la aplauze. Oamenii scandează "Ruşine, ruşine să vă fie", "Demisia, demisia" şi "PDL şi PSD, aceeaşi mizerie".

Preşedintele a mers prin mulţime, unde a fost asaltat de zeci de persoane, care s-au înghesuit să ajugă la el.

Mulţi oameni din piaţă i-au mulţumit că a venit, în timp ce din mulţime s-au auzit şi huiduieli şi scandări "Ruşine, ruşine!" sau "Demisia" şi "Nu vă vrem".

Oamenii i s-au plâns de clasa politică, de "legile care i-au umilit şi jecmănit, iar şeful statului a primit şi scrisori cu revendicări de la manifestanţi.

Președintele nu s-a grăbit să plece din piață și a stat minute în șir de vorbă cu oamenii. Cei mai mulți au fost foarte nemulțumiți de politicieni și furioși.

La scurt timp după vizita în Piața Universității șeful statului a postat primele concluzii pe pagina personală de facebook.

”Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții”, a scris președintele.
iohannis universitate captura Digi tv

Foto: Captură Digi 24

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Ovidiu

Acum 8 ani

DE-MI-SI-A!! DE-MI-SI-A!! DE-MI-SI-A!! DE-MI-SI-A!! DE-MI-SI-A!! Si el este om politic. Dupa guvernul de tranzitie care va veni, trebuie sa isi dea DEMISIA cu restul politicienilor!! Nu-i este rusine!? PRimaria li nu are aviz PSI si vine in conferinta de presa sa ne spuna "coruptia ucide". JOS CU IOHANNIS!!
Raspunde

@Ovidiu

Acum 8 ani

Te-ai trezit dupa betia de aseara tonomatule !!! Ai tai au avut aviz sa te fate sau erau prea ametiti ?
Raspunde

Popa Ioan

Acum 8 ani

Ești dus cu capul. Poate te cauți.
Raspunde

cipi

Acum 8 ani

si cine naiba sa vina in locul lui.
Raspunde

@@

Acum 8 ani

Iliescu Ilici Lenin sau Videanu...am auzit ca-s curatei, poate Maricuta sau Pinalti?...poate Alina Plugaru , Titus Steel, Fizz sau Zavoranca, ce kinki manca-ti-as :))
Raspunde

@@

Acum 8 ani

..totusi cel mai ideal pentru.....poporul stralucit si iubitor de circ, ulei si pixuri ar fi Becali, i-a stat fain la Bruxelles :))) Sa vezi cum repara rapid tara cu ranga :))) Un' doi !
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Nu l-am simpatizat niciodata pe Johannis, insa nu as vrea acuma sa fiu in pielea sa. Acum in aceste zile o sa se dovedeasca daca intradevar are stofa de politician, daca are fler, si daca oamenii din jurul sau stiu sa-l sfatuiasca intelept. Vom vedea daca este un bun diplomat si politician. Mingea acuma este la el, si depinde numai de el cum o va juca, bine sau prost. Sansa este 50/50. Iesirea sa in multime cum a facut-o, a fost dupa parerea mea o iesire proasta. De fapt a vorbit cu 2-3 oameni, plus c-a cauzat o mare harababura, punindu-se pe el si pe cei care il protejeaza in pericol. Un gest pueril.
Raspunde

Don Alejandro

Acum 8 ani

Domnule da esti mare specialist in psihologia maselor!!! Te bagi in seama ca tanti Aglaia!!!!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 8 ani

Dat dracu' Ovi! A avut dreptate:a fost punctual!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus