Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Ambasadorul SUA a venit cu mașina la Sibiu

Ambasadorul SUA a venit cu mașina la Sibiu

După cum a anunțat în urmă cu o lună, noul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a venit în vizită oficială la Sibiu, în cursul zilei de joi. A venit cu mașina, pentru a vedea de la nivelul asfaltului țara unde diplomatul reprezintă interesele celei mai puternice națiuni din lume. Klemm s-a întâlnit la Sibiu cu primarul interimar Astrid Fodor, care i-a prezentat strategia orașului, insistând pe turism și cultură. “Vizita a fost onorantă pentru mine și pentru Sibiu. M-am bucurat sincer de această vizită din partea domnului Ambasador Hans Klemm. Am avut plăcerea să prezint oaspetelui nostru Sibiul, dezvoltarea foarte bună a orașului, mediul economic, dar și problemele cu care se confruntă administrația locală. Am vorbit și despre mediul cultural din Sibiu și despre dezvoltarea turistică a orașului, turismul cultural devenind un brand. De altfel, Ambasada Statelor Unite și sprijină unele dintre aceste evenimente. Domnia sa a spus că dorește să revină în Sibiu în luna decembrie, pentru a vedea Târgul de Crăciun din Sibiu”, declară Astrid Fodor, potrivit unui comunicat emis de Primăria municipiului Sibiu. Hans Klemm și-a prezentat scrisoarea de acreditare președintelui României, Klaus Iohannis, pe 21 septembrie. Înainte de a veni la Sibiu, în cursul zilei de miercuri, oficialul american a vizitat orașul Alba Iulia.

Delegatie Ambasador USA1

Foto: Primăria Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

@@

Acum 5 ani

..and who gives a F|_|CK?!?
Raspunde

ro

Acum 5 ani

iti dai seama saracutul de el ... de regula ei vin cu avioanele si elicopterele facute si intretinute din resursele noastre ...drumurile sunt pentru clasa noastra + guvernanti nu sunt scapati nici ei ...cum isi astern asa dorm si copii lor
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

..a avut curaj americanu' :-)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus