Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Partid nou, politicieni vechi. Cine ia locul PRM, UNPR și Vatra Românească

Partid nou, politicieni vechi. Cine ia locul PRM, UNPR și Vatra Românească

”Tot ce-i românesc nu piere și nici nu va pieri”, este moto-ul Frontului Demnității și Identității Naționale (FDIN), înființat anul acesta. Partidul are acum și filială în județul Sibiu. Președinte: Nicolae Enescu, fost parlamentar PRM. ”Considerăm că o dezvoltare solidă nu poate avea loc în afara valorilor în care credem: fermitate, demnitate și identitate națională, echitate și credință. Membrii acestui partid nou înființat trebuie să fie cinstiți să nu fi fost condamnați, fără penali”, a declarat liderul FDIN Sibiu, Nicolae Enescu.

FDIN este un partid format în principiu din membrii fostelor partide PRM, PUNR, PDAR, PNȚ și simpatizanți ai Uniunii Vatra Românească. ”Regretăm că partidele noastre parlamentare s-au îndepărtat cu totul de linia interesului național, partidele de guvernare s-au întrecut între ele în acte de corupție și trădare naționale”, mai susține Enescu.

Preşedintele fondator al Partidului este Corneliu Ciontu, unul dintre primii fondatori ai PRM, care s-a retras din formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor în urmă cu zece ani. Noul partid se declară de centru şi are ca principale valori promovarea doctrinei populare româneşti şi economia socială de piaţă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ro

Acum 6 ani

sa fie intr-un ceas bun ... mai vrem si alte partide la conducere ...daca nu veti fi buni treceti la groapa de gunoi a istoriei , eticheta acesta o au toate partidele de la noi mai putin PRM si Dreapta Romanesca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus