Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

COD GALBEN de vânt puternic, până la ora 17

COD GALBEN de vânt puternic, până la ora 17

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt puternic pentru județul Sibiu. Avertizarea este valabilă până la ora 17, dar ar putea fi prelungită.

Potrivit Centrului Meteo Transilvania Sud, intensificările vântului vor atinge şi depăşi local 60 km/h la rafală, iar izolat peste 70-80 km/h. Nu este, însă, cea mai mare viteză cu care bate vântul pe teritoriul țării noastre, în acest interval. În vigoare este și un cod galben de vânt puternic pentru județele Botoșani, Iași, Vrancea, Galați și zona de munte a județelor Suceava și Neamț, unde meteorologii arată că intensificările vântului vor atinge și depăși la rafală 55-60 km/h, izolat peste 70 km/h, iar în zona de munte 90-100 km/h, unde zăpada va fi spulberată.

Avertizarea meteologilor, valabilă pentru județul Sibiu, include și o atenționare similară pentru județul Covasna.

Foto: Arhivă/Tibor Acs

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus