Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO | Au venit de la mii de kilometri să-l vadă. Sub privirile bunicilor, Kevin Hardy a fost imperial în victoria lui CSU cu Craiova

FOTO | Au venit de la mii de kilometri să-l vadă. Sub privirile bunicilor, Kevin Hardy a fost imperial în victoria lui CSU cu Craiova

Kevin Hardy a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSU Sibiu în partida cu SCM U Craiova, câștigată de sibieni cu scorul de 85-78. Pe lângă victoria obţinută, americanul a mai avut un alt moment de bucurie.

Cele 20 de puncte, 6 recuperări și 8 pase decisive au fost reușite fix sub privirile bunicilor săi, care au venit de la mii de kilometri pentru a-l vedea la treabă. Cei doi au stat în primul rând, deasupra băncii tehnice a sibienilor, și au purtat eșarfă cu însemnele clubului CSU Sibiu.

CSU - Craiova (9) (Copy)

CSU - Craiova (8) (Copy)

“Mi-au promis dinainte că mă vor vizita. Le-am simţit lipsa în această perioadă, mi-a fost foarte dor de ei. Oricum, lor le place foarte mult să călătorească, să vizite locuri. Fanii lui CSU au fost din nou minunaţi, ca la fiecare partidă, și bunicilor mei le-a plăcut la nebunie atmosfera din sală. Au rămas plăcut impresionaţi”, a mărturisit, imediat după meci, Kevin Hardy, pentru Turnul Sfatului.

CSU - Craiova (6) (Copy)

Foto: Silvana Armat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus