Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Veste sfâșietoare pentru părinții sibieni care își căutau copilul pe facebook. Sebastian, găsit spânzurat

Veste sfâșietoare pentru părinții sibieni care își căutau copilul pe facebook. Sebastian, găsit spânzurat

Tânărul de 19 ani pe care părinții săi îl căutau disperați, încă de sâmbătă, a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Cluj. Vestea tragică a venit pentru părinții săi în urmă cu doar câteva ore.

Mama băiatului a încercat să ia legătura cu Sebastian Popa de câteva zile, însă acesta nu mai răspundea la telefon și nimeni nu știa unde este. Tânărul era student la Cluj și era cazat în Căminul 16 din Hașdeu. A plecat cu mașina și nu s-a mai întors. Mama sa, Lucia Popa, a postat un mesaj disperat pe Facebook, alături de poza tânărului: "El e copilul meu, Popa Sebastian. Sâmbătă, 14 noi. 2015 seara, a plecat de la Căminul 16 din Hașdeu Cluj și nu s-a mai întors, dacă l-a văzut cineva vă rog anunțați Poliția din Cluj sau pe noi. Vă rog dați share cât mai mulți, vă rog din suflet. Era cu o mașină VW Toureg cu nr SB 07 FSR".

Astăzi, după ce polițiștii din Cluj i-au găsit trupul neînsuflețit, mama băiatului a revenit cu un mesaj pe Facebook: "Copilul meu nu mai e s-a dus la îngeri Dumnezeu mi-a luat doi copii, prețuiți-vă copiii cât îi aveți, iar cine nu are să nu-și dorească să nu știe vreodată ce înseamnă suferința îngrozitoare".

Potrivit cluju.ro, trupul băiatului a fost găsit în zona Tarnița, însă anchetatorii nu au găsit acolo niciun bilet de adio.

Foto: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Florin

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte iar pe cei ramasi sa-i mangaie.
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Din ce cauza sa spânzurat a a avut probleme în dragoste și a căzut în depresie sau care a fost motivul?
Raspunde

Alexandru Graur

Acum 8 ani

Adrian, esti idiot! Sau student la jurnalistica?
Raspunde

a

Acum 8 ani

Depresia e unul dintre motivele principalele motive de suicid iar daca ar fi sa mergi pe principiul asta, poti face niste presupuneri: nu cred ca suferea de vreo boala incurabila, nu cred ca avea probleme financiare foarte grave, nu cred ca avea probleme cu alcoolul sau cu drogurile si nu avea probleme psihice care sa duca la suicid. Dar putem presupune ca avut o prietena la care a tinut foarte mult iar aceasta s-ar fi putut sa ii fi facut vreun lucru foarte nasol iar de la suparare a dat in depresie pe care nu a tratat-o (si cel mai probabil nu a vorbit de problemele lui cu nimeni ceea ce ar fi ajutat foarte mult) iar intr-un moment impulsiv a luat acea decizie si a facut ce a facut. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus