Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Cazan: ”Există și ideea de a avea un parteneriat cu FDGR”

Cazan: ”Există și ideea de a avea un parteneriat cu FDGR”

Copreședintele PNL, Mircea Cazan, a comentat astăzi declarația viceprimarului Virgil Popa de a renunța la a mai candida la alegerile locale. ”E absolut normal ca din interiorul partidului să-și exprime dorința mai mulți, indiferent că e vorba de Virgil, că e cineva de la tineret sau de la organizația de femei. Echipa trebuie împrospătată, trebuie să mergem mai departe. Asta ne încurajează, ne ambiționează să muncim mai mult pentru a avea rezultate foarte bune la locale”, a spus liberalul.

Cazan susține că decizia viceprimarului nu va încurca PNL Sibiu și că există posibilitatea ca la alegerile locale să existe un parteneriat cu FDGR. ”Așteptăm sondajul. El ne va spune exact linia pe care trebuie să o urmăm. Nu ascund faptul că în sondaj sunt și de la FDGR e și ideea de a avea un parteneriat cu FDGR, vrem să aflăm care este dorința sibienilor”, a mai spus Mircea Cazan.  ”Acest sondaj este un studiu, o cercetare sociologică pe Sibiu și pe județul Sibiu. Eu cred că este o cercetare profesionistă cum nu s-a mai făcut de mulți ani la nivel de municipiul și județul Sibiu” a completat Cazan, susținând faptul că sondajul va fi finalizat în trei săptămâni.

Viceprimarul Virgil Popa a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că nu crede că va mai candida pentru un mandat de primar, așa cum plănuiau liberalii, ci mai degrabă se gândește să candideze pentru o poziție de deputat. ”Am intrat și în sondajul pentru județ și nu vă ascund nici ideea că mă gândesc pentru alegerile parlamentare. Eu am dorit în primul rând să-mi verific notorietatea dar poate m-am gândit și la o candidatură la alegerile parlamentare. Dacă vă mai amintiți, în 2008 eu am mai candidat.(…) Mă gândesc poate la parlamentare, la București. Aștept sondajele să văd înainte”, a spus Popa.

Întrebat care a fost motivul care l-a făcut să se răzgândească, Virgil Popa a explicat că i-ar fi fost greu să intre într-o campanie electorală, atâta timp cât a ocupat funcția de viceprimar. ”Poate și faptul că va fi contracandidată doamna Fodor, am lucrat atâția ani împreună. Aș fi și ingrat să ies și să spun acum aș fi făcut și altceva sau aș face altceva. Până la urmă, am făcut parte din executiv. Nu pot ieși în fața sibienilor să zic «aș fi asfaltat străzile ălea». Poate mă vor întreba «de ce n-ai făcut-o, că ați fost acolo, viceprimar»”, a declarat viceprimarul. Totuși, este de părere că ”PNL trebuie să aibă un candidat”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Loți

Acum 6 ani

Batava dumnezau de politicenii ati mancat si trait pe bani sibienii
Raspunde

vasi

Acum 6 ani

fdgr e urmasul grupului etnic german HITLERIST scos in afara legii de REGELE Romaniei! nu de comunisti asa ca .....sinteti si voi..
Raspunde

La Rapanoasa Vesela

Acum 6 ani

Exact mah ! Arbeit macht frei ! Cumva juden matale???
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

@ Redactie - "Report post" nu exista la voi? Parca se modereaza comentariile... Nu credeti ca postarea anterioara este puternica nazista?
Raspunde

La Rapanoasa Vesela

Acum 6 ani

Nu crede TS, atata timp cat facem misto de cretinoizi si prapastiosi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus