Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Expoziția de fotografie a lui Miluță Flueraș, rănit în Colectiv, se vernisează la Focus Sibiu

Expoziția de fotografie a lui Miluță Flueraș, rănit în Colectiv, se vernisează la Focus Sibiu

Festivalul Internațional de Fotografie Focus Sibiu continuă cu o poveste în fotografii realizată de Miluță Flueraș, unul dintre fotografii căzuți pradă infernului din clubul Colectiv. Expoziția este organizată în scop caritabil, fondurile urmând să meargă spre tratamentul medical al fotografului bucureștean.

Prima ediție a Festivalului Internațional de Fotografie Focus Sibiu continuă în această săptămână cu o expoziție organizată în scop caritabil. Expoziția se numește #Colectiv iar fotografiile care vor fi expuse sunt realizate de Miluță Flueraș. Miluță este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români când ne referim la fotografia de concert.

De-a lungul carierei sale, Miluță Flueraș a realizat mai multe expoziții cu tematică de concert, una dintre ele având loc chiar la Sibiu, în cadrul festivalului Artmania.

”Din nefericire, Miluță se afla în clubul Colectiv în seara tragediei care a marcat definitiv România. A trăit infernul flăcărilor în clubul bucureștean și este unul dintre norocoșii care au scăpat în viață. Însă starea lui este în continuare gravă”, spun reprezentanții Focus Sibiu.

Miluță este în continuare internat în spital, cu arsuri de gradul II, iar tratamentul medical este extrem de costisitor.

„Miluță este colegul nostru. Era acolo pentru că își făcea meseria, meseria asta pe care o iubim atât de mult. Niciunul dintre noi nu s-a gândit vreodată că activitatea noastră din spatele obiectivului ne-ar putea costa viața sau ne-ar putea aduce pe un pat de spital într-o stare atât de gravă. Ne dorim din suflet să îl putem ajuta și încurajăm sibienii să se alăture demersului nostru, să doneze cât pot pentru a-i ușura colegului nostru zilele de suferință”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Expoziția #Colectiv realizată de Miluță Flueraș va fi vernisată în 26 noiembrie, în foaierul Teatrului Gong. Tot în foaier vor fi amplasate mai multe urne în care trecătorii, spectatorii teatrului vor putea dona bani ce vor fi transferați la finalul expoziției în contul fotografului bucureștean. Expoziția va putea fi vizionată până în data de 9 decembrie. Vernisajul va avea loc la ora 17:00.

Focus-Fluieras

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus