Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Pregătiți de schi? Prima pârtie se poate deschide într-o săptămână

FOTO Pregătiți de schi? Prima pârtie se poate deschide într-o săptămână

Prima pârtie de la complexul Arena Platoș se poate deschide săptămâna viitoare, dacă temperaturile se vor menține scăzute atât noaptea, cât și pe parcursul zilei. Sunt deja 5 centimetri de zăpadă naturală de pârtii, iar tunurile de zăpadă artificială sunt pe poziții.

În acest week-end, Arena deschide sezonul cu o petrecere, iar familiile se pot bucura de traseele de săniuș. "Sperăm ca vremea să țină de noi, depinde foarte mult producerea de zăpadă artificială. Să zicem că, dacă vremea ține cu noi, poate într-o săptămână sau poate pe week-end-ul următor să reușim să avem măcar pârtia mică deschisă, pentru începători", explică reprezentantul complexului, Cristina Litianu.

Sâmbătă are loc petrecerea Get United, cu care complexul inaugurează sezonul 2015-2016. "De la Timișoara vine, pentru a mixa la Arena Platoș Păltiniș, DJ Leizaboy, unul dintre vechii prieteni ai complexului. De la București, pentru party-ul de deschidere vine unul dintre cei mai apreciați DJ underground, DJ Albu. Iar Sibiul o „dă” pentru această petrecere pe DJ Coralie. Împreună, cei trei DJ vor face, cu siguranță, o atmosferă memorabilă. Party-ul de deschidere a sezonului va avea loc în noul apreski montat în această vară la Arena Platoș Păltiniș, o construcție dublă ca și spațiu față de precedentul apreski", se arată într-un comunicat remis de resortul de la Păltiniș.

Și administratorii pensiunilor din zonă așteaptă primii turiști din această iarnă. "Noi îi așteptăm cu brațele deschise, toată vara am mai renovat, am mai aranjat, ne-am pregătit pentru sezonul acesta, care sperăm că o să fie foarte bun. De 1 decembrie avem și primele rezervări, iar de Crăciun și revelion e totul dat. Noi sperăm că o să fie multă zăpadă, să țină cel puțin până în aprilie", spune Claudiu Roșu, administratorul unei pensiuni din zonă.

Un pachet turistic de 5 zile în stațiune, care include skipass, cazare și instructor costă 99 de euro.

iarna paltinis arena platos (5)iarna paltinis arena platos (4)iarna paltinis arena platos (3)iarna paltinis arena platos (2)iarna paltinis arena platos (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

minimi

Acum 8 ani

a trecut o saptamana. s-a deschis?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus