Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Meteorologii sibieni, după prima ninsoare în oraș, iarna aceasta: înnorat toată săptămâna. A1, blocată de un accident

Meteorologii sibieni, după prima ninsoare în oraș, iarna aceasta: înnorat toată săptămâna. A1, blocată de un accident

Ninsoarea care a căzut în dimineața zilei de marți va mai continua peste zi cu lapoviță, iar după prânz se poate transforma în ploaie, anunță meteorologii sibieni. ”Nu se va depune strat consistent, deja avem temperaturi pozitive. La noapte va fi minus un grad, poate temperatura va ajunge la minus două grade, deci nu vom putea vorbi de un fenomen de îngheț, nu vine chiar așa repede iarna”, arată reprezentanții Biroului meteorologic Sibiu. Ninsori ar mai putea apărea, arată aceeași sursă, având în vedere că previziunile indică cer înnorat deasupra zonei Sibiului pentru tot restul săptămânii.

Circulație blocată complet la ieșirea de pe A1

Actualizare 11:00: Traficul la ieșirea de pe A1 la Săliște a fost reluat în condiții normale,

Prima zăpadă din noua iarnă a consemnat primul accident rutier la Săliște, la ieșirea de pe autostrada A1 către Deva. ”Un TIR a derapat și a blocat complet circulația. Se acționează pentru degajare”, arată polițiștii sibieni în jurul orei 08:10 a zilei de marți. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, iar cât timp ieșirea de pe autostradă este blocată, polițiștii redirecționează traficul prin nodul rutier Sibiu Vest.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

unknown

Acum 8 ani

am tot citit ... si recitit titlul articolului si zau ca nu pricep nimic .. Cat de frumos e scris .. ma ustura ochii....
Raspunde

Hans

Acum 8 ani

pai astia sunt jurnalisti ???? :)))))))))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus