Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

ACCIDENT în condiții de iarnă. Patru mașini implicate

ACCIDENT în condiții de iarnă. Patru mașini implicate

Drumul Național 1, spre Alba, este restricționat în acest moment, din cauza unui accident care a avut loc în zona Apoldu de Sus.

Șoferul unui microbuz de transport marfă s-a angajat în depășire, la ieșirea din Apoldu spre Alba, pe coborâre. Nu s-a asigurat, iar din contrasens venea un autovehicul condus de un șofer de 50 de ani din Sibiu. Microbuzul a intrat în coliziune cu autovehiculul, pe care l-a proiectat într-un TIR care circula regulamentar pe banda 1. O altă mașină care venea din spatele TIR-ului nu a mai putut frâna, pe carosabilul alunecos și a intrat în carambol.

Din fericire, șoferii nu circulau cu viteză mare. Singurul rănit este șoferul de 50 de ani care circula regulamentar și care a fost lovit de microbuz. Viața acestuia nu este pusă în pericol.

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus