Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Vrei să te angajezi? În județ sunt disponibile 433 de posturi

Vrei să te angajezi? În județ sunt disponibile 433 de posturi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi așteaptă pe cei care vor să se angajeze să treacă pe la sediul agenției de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni. În județ sunt disponibile 433 de posturi, dintre care 310 în Sibiu, 57 în Mediaș, 45 în Agnita și 21 în Dumbrăveni.

”Din totalul locurilor de muncă, 69 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare -  administrator baze de date, asistent manager, analist calitate, consilier juridic, contabil, declarant vamal, inginer mecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer textile, kinetoterapeut, medic rezident, medic specialist, prezentator radio, programator, proiectant inginer mecanic, recepționer hotel, redactor, şef birou marketing, şef secţie. Restul de  364 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus