Luni,
21.09.2020
Cer Senin
Acum
18°C

Primăria Sibiu, despre asfaltarea pe timp de iarnă: ”vom urmări dacă refacerea corespunde calitativ”

02 Decembrie 2015 17:22

Primăria Sibiu, despre asfaltarea pe timp de iarnă: ”vom urmări dacă refacerea corespunde calitativ”

Lucrările de asfaltare în condițiile în care stratul-suport era ud, iar temperatura exterioară de doar două grade peste zero au fost executate la comanda companiei E.On Gaz, arată reprezentanții Primăriei Sibiu într-o reacție care urmare a unui articol publicat de Turnul Sfatului. Calitatea respectivelor lucrări executate pe strada Autogării va fi monitorizată de către administrația locală, susțin reprezentanții Primăriei Sibiu. ”Lucrările semnalate de dumneavoastră în articolul «Cooperativa ”munca în zadar”: asfalt așternut pentru ca la primăvară ”să fie dat la o parte”» sunt executate de o firmă contractată de societatea de gaz, după intervenția executată la rețeaua proprie. Direcția Tehnică va urmări dacă această refacere corespunde calitativ, iar în caz contrar, va impune execuția corectă a refacerilor”, se arată în comunicatul-reacție transmis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sibiu.

”Dacă nu rezistă? Dacă nu rezistă, la primăvară îl scoate afară și punem altul. Păi, cum să nu punem asfalt, dacă merge stația?”, a fost replicat șefului echipei de muncitori care, în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, plomba o porțiune a străzii Autogării.

Citește și Cooperativa ”munca în zadar”: asfalt așternut pentru ca la primăvară ”să fie dat la o parte” / Video

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Soferescu

Acum 4 ani

Ma bucur nespus ca in sfirsit reprezentantii Primariei Sibiu au scapat de problemele zilnice(s-au degrevat,pentru simandicosi!) si au timp sa verifice calitatea reparatiilot.Mare pacat ca au fost ocupati tot anul si n-au avut nicio milisecunda pentru verificari.E posibil,chiar probabil,ca in 2016,an electoral da'nu din vina mea,sa aiba mai mult timp pentru rahaturile astea.Doamne ajuta! (Doamne iarta-ma!)
Raspunde

adi

Acum 4 ani

veniti sa vedeti cum cedeaza trotuarul de pe str frunzei, bordurile se crapa. Lucrare gata la 5 septembrie
Raspunde

Laurentiu

Acum 4 ani

Rog redactia sa trimita oameni la Intersectia Hipodromului cu Miraslau sa vada ce asfaltari s-au facut de dimineata si sa pozeze si daca mai aveti chef mergeti pana prin spatele la cinematograful ARTA. Unde cei de la EON GAZ au spart asfaltul nou pe 2 portiuni ca cica iesea gaz. Nu se poate ca de fiecare data cand se asfalteaza ceva nou sa vine gazul ,apa sau curentul sa distruga asfaltul.!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus