Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Actualizare | Aeroportul Sibiu: Cursa de la Viena s-a întors din nou în Austria

Actualizare | Aeroportul Sibiu: Cursa de la Viena s-a întors din nou în Austria

Actualizare 16:30 La fel ca și acum o zi, aeronava Austria Airlines care efectua cursa Viena – Sibiu nu a putut ateriza la ora programată (15:20) din cauza ceții și a fost redirecționată către capitala Austriei, informează reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu. ”Zborul Sibiu – Viena a fost de asemenea anulat, iar pasagerii urmează să fie redirecționați”, comunică reprezentanții AIS.

Știre inițială. Din cauza condițiilor meteo, aeronava celor de la Wizz Air care trebuia să aterizeze în jurul orei 11:30 la Sibiu, venind de la Dortmund, a fost redirecționată către aeroportul din Cluj Napoca, informează reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu. Același lucru s-a întâmplat și în cursul zilei de ieri, când toate zborurile programate (două spre Munchen, respectiv unul spre Viena) au fost anulate din cauza ceții. ”Aeronavele Lufthansa au aterizat la Timițoara, iar cea a operatorului Austrian s-a întors la Viena. Pasagerii au fost rerutați”, informează reprezentanții AIS.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

vasi

Acum 5 ani

asa nu mai merge, jos guvernul ,jos csolos ceata e de la ue/netehnocrata/
Raspunde

@vasi

Acum 5 ani

Îmi pare rău dar ceata este blestemul preafericitului vizavi de tăierea subvenției pentru rușinea neamului.
Raspunde

Vicent

Acum 5 ani

Unde e Cindrea si Bottesch sa semnalizeze cu ceva faclii, in loc de radarul de ceata nefunctional. Ar trebui sa li se impute direct aceste costuri ......
Raspunde

Solomon

Acum 5 ani

La Sibiu nu numai ceata creeaza probleme!Am aterizat la Cluj si Baneasa pe o ceata de nu se vedea cladirea aerogarii!Nu credeti ca-i vorba si de competente si profesionalism din partea controlorilor de zbor?Ce parere aveti de cel ce a gestionat aterizarile din data de 6 decembrie orele 13 cand au sosit aproape simultan Wizz Air-ul de la Luton si Tarom-ul de la Munchen?(Nu era pic de ceata!)Refuz sa cred ca si in astfel de posturi de mare raspundere se pot angaja oameni pe pile!
Raspunde

Solomon

Acum 5 ani

Corectare-3 decembrie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus