Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Angajat de la firma care repară străzi, cercetat penal pentru că a blocat drumul

Angajat de la firma care repară străzi, cercetat penal pentru că a blocat drumul

Un angajat de la firma care lucrează la reabilitarea străzii Luceafărul este cercetat penal de polițiștii sibieni, pentru că a blocat circulația cu un maldăr de pământ.

Polițiștii au fost în teren marți și au observat că pe stradă se află un maldăr de pământ, care împiedică circulația mașinilor. “Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au constatat, la faţa locului, faptul că traficul rutier pe str. Luceafărului, de la intersecţia cu str. Lebedei şi până la intersecţia cu str. Arcului, era blocat prin amplasarea mai multor grămezi de pământ pe toată lăţimea străzii, făcând imposibilă circulaţia autovehiculelor. Având în vedere cele constatate, poliţiştii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de aşezare de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Strada nu fusese avizată pentru închiderea circulației de către Inspectoratul Județean de Poliție. Mai mult, Luceafărului se află pe lista de investiții cu banii din împrumutul de la BERD, aprobat în toamna acestui an. Lucrările efective ar trebui să înceapă abia anul viitor.

Societatea care lucrează în zonă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.205 lei.

Foto: Google Street View, iulie 2014

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus