Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ultimul câștigător, începe marea finală. Concurs Turnul Sfatului - Decathlon

Ultimul câștigător, începe marea finală. Concurs Turnul Sfatului - Decathlon

Constantin Niță este ultimul câștigător al premiilor săptămânale ale concursului ”Spune-ne unde ai fost în concediu, ca să-ți spunem unde te duci în vacanță”, organizat de ziarul Turnul Sfatului, în parteneriat cu Magazinul Decathlon. ”Am văzut ceva despre concurs în pagina de facebook, era un comentariu al unui care a câștigat și săptămâna asta am zis să mă bag și eu mai ales că acum nu au fost foarte mulți concurenți. Am dat dat în stânga și dreapta pe net la mai mulți prieteni și am câștigat. Cu premiul o să-mi cumpăr echipamente pentru sală”, a declarat ultimul câștigător al edițiilor săptămânale ale concursului.

Mâine la ora 15 se va pune punct concursului, se va alcătui finala în care vor intra fotografiile primilor 10 din top. Deliberarea juriului va fi anunțată joi, 17 august, urmând ca premiile să fie înmânate vineri, 18 decembrie.

Premiul III va primi un voucher în valoare de 500 lei la magazinele Decathlon, premiul II va primi un voucher în valoare de 1500 de lei, iar marele premiu, va consta într-o vacanță în valoare de o mie de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus