Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Dosar penal pe numele proprietarilor clădirii de pe Mitropoliei, unde cade tencuiala

Dosar penal pe numele proprietarilor clădirii de pe Mitropoliei, unde cade tencuiala

Tânăra de 18 ani rănită în cursul după-amiezii de ieri de o bucată de tencuială desprinsă dintr-o clădire de pe strada Mitropoliei a depus plângere la poliție, angajații IPJ Sibiu deschizând un dosar penal pe numele proprietarilor pentru vătămare corporală din culpă.

Situația juridică a proprietarilor acelui imobil este neclară, aceștia aflându-se în litigiu.

”În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul IPJ Sibiu”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
În plus, în luna mai a acestui an proprietarii au fost avertizați de Poliția Locală Sibiu pentru starea de degradare a clădirii.
”Starea clădirii este în atenția primăriei Sibiu de mai mult timp. În luna mai, în urma unor controale efectuate în teren inspectorii Poliției Locale au emis un avertisment proprietarilor imobilului”, a declarat și Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al primăriei Sibiu.
Tânăra de 18 ani rănită ieri este din Brașov și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Sibiu, însă nu a necesitat internare.
„Pacienta a suferit câteva contuzii la nivelul capului. Starea ei nu a necesitat internare”, a declarat și purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.
Clădirea cu risc se află chiar vizavi de sediul Direcției Județene de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului.

tencuiala cazuta cladire mitropoliei (4)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Multiplexu

Acum 6 ani

Vrem cinema Multiplex !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus