Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Prim-procurorul de la Sibiu devine consilierul ministrului Justiţiei

Prim-procurorul de la Sibiu devine consilierul ministrului Justiţiei

Adriana Şandru, prim-procurorul Parchetului de pe lângă tribunalul Sibiu a fost detaşată la Ministerul Justiţiei, în funcţia de consilier al ministrului Raluca Prună. Adriana Şandru îşi va prelua funcţia din 1 ianuarie 2016.

Solicitarea a venit din partea Ministerului Justiţiei, iar Consiliul Superior al Magistraturii a întocmit un referat favorabil privind această solicitare. “Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât detaşarea la Ministerul Justiţiei a doamnei ŞANDRU CORNELIA ADRIANA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru o perioadă de 1 an, începând cu data de 01.01.2016”, se arată în hotărârea nr. 702/2015 a CSM.

Adriana Şandru a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Ioan Cuza din Iaşi, în anul 1985. A fost procuror la Făgăraş şi la Braşov, înainte să ajungă să conducă Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Locţiitorul Adrianei Şandru va fi, în această perioadă, procurorul Bogdan Stănculescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

nicolae

Acum 8 ani

sotul unde va fi propulsat.
Raspunde

Victor

Acum 8 ani

SCRISOARE DESCHISA Doamnei DRAGU ANCA ministru al finantelor publice Stimata doamna ministru, ca simplu contribuabil al acestei tari doresc sa va retin atentia cu urmatoarea problema, consider eu de mare importanta pentru finantele publice si pentru o dezvoltare cat mai echilibrata a Romaniei. In anul 2013 a fost demarata o restructurare a ministerului ce il conduceti, dar mai ales a ANAF. Astfel au fost create un numar de sapte Directii regionale ale finantelor publice (DGRFP), desfiintandu-se vechile structuri judetene iar toata puterea de decizie a fost concentrata la un singur nivel, toti conducatorii fiind numiti numai pe afinitati politice. Concomitent cu acestea a fost creata si structura eminamente politico-politisto-SRI-sta ANAF Antifrauda (structura care profesional nu are nimic in comun cu ANAF), dar nu despre aceasta doresc sa discut acum. Problema primordiala a dezvoltarii armonioase a fiecarei zone din Romania consta in proiectul dezastruos de concentrare la nivelul celor sapte oraselor desemnate ca centre ale DGRFP-urilor (de aici exceptand Bucurestiul cu Ilfovul) a tuturor societatilor desemnate ca fiind Contribuabili Mijlocii. Daca toate aceste societati care sunt buni contribuabili si potenti financiar vor merge din judetele unde isi desfasoara activitatea la nivel oraselor unde s-a stabilit sediul DGRFP, atunci in aceste orase se vor crea centre financiare puternice, iar Directorii DGRFP-urilor vor deveni magnati ai finantelor publice pentru toate Consiliile Judetene si Locale din fiecare regiune in parte. In fapt asa a si fost gandita toata aceasta actiune, numai ca la presiunea populatiei “ganditorii mareti ai acestui proiect” au demisionat si au pierdut o multitudine de “aranjamente”. Fata de aceste va solicit sa nu dati gir pentru aceasta schimbare care nu face decat sa adanceasca si mai mult saracia in unele zone si sa creeze poli de putere si coruptie in altele. Va rog sa mai amanati aceasta schimbare sa fie analizata temeinic si daca se considera necesara sa fie facuta intr-o cu totul alta forma. Ca si profesionist contabil recunosc ca sunt angrenat in aceasta schimbare, dar in mod direct pe mine prea putin ma afecteaza, vor avea mult de pierdut toate companiile care vor fi nevoite sa migreze cu toata administrarea si conturile din trezorerii. Indiscutabil vor fi necesare cheltuieli mai mari pentru deplasarea la sediul DGRFP pentru diferite probleme sau certificate fiscale, aceste cheltuieli insumate pot ajunge la cifre semnificative care perturba unele sectoare de activitate. Va multumesc in speranta ca veti alege cea mai buna si corecta varianta. Expert contabil ADAM VICTOR
Raspunde

elia

Acum 8 ani

Felicitari si respect! dnei Sandru si mult succes .
Raspunde

ytrei

Acum 8 ani

nicolae Sotul sotiei, cred!
Raspunde

dezin formatori

Acum 8 ani

ultima parte a articolului este o dezinformare. Sef cu delegare va fi unul de la Curtea de Apel Alba Iulia
Raspunde

nicolae

Acum 8 ani

ytrey - pentru tine sotul sotului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus