Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Agnita, urmărită de ghinion. Ieri fără gaz, azi fără apă

Agnita, urmărită de ghinion. Ieri fără gaz, azi fără apă

Locuitorii din Agnita au înghețat în case, în ultimele zile din vacanța de Sărbători. După ce, ieri, nu au avut gaz, astăzi au rămas și fără apă potabilă.

Agnițenii au rămas fără apă azi-noapte, în jurul orei 3, din cauza unei avarii produse la conducta de alimentare cu apă a staţiei de pompare Agnita. Avaria a avut loc între localitățile Noul Român și Săsăuși. "Pentru remedierea situaţiei, operatorul regional de apă a fost nevoit să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 3 ianuarie 2016, ora 06,30, fiind afectați consumatorii din localitățile Agnita, Săsăuși, Chirpăr, Vărd, Ruja, Coveș, Noul Român și Bîrghiș. Până la remedierea defecțiunii, în sprijinul populației afectate, operatorul regional de apă a adoptat o soluție complementară de alimentare cu apă potabilă a populației, prin magistrala de apă Cârțișoara", arată repreyentanţii ISU.

Potrivit furnizorului de apă, Agnita va fi realimentată, treptat,  începând cu ora 17 şi până la ora 19. Între timp, s-a reluat alimentarea cu apă a locuitorilor din Nou Român, Chirpăr şi Săsăuşi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Rodica

Acum 6 ani

Azi 4.01.2016 ora 15.30 ...in zona blocuri NU VINE APĂ!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus