Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

ACTUALIZARE - Procesul lui Iohannis pentru casa de pe Bălcescu, amânat

ACTUALIZARE - Procesul lui Iohannis pentru casa de pe Bălcescu, amânat

ACTUALIZARE ora 13.15 - Curtea de Apel Brașov a postat, pe site-ul instituției, motivele amânării procesului.

Potrivit instanței de judecată, "având în vedere lipsa de procedură cu intimata Baștea Rodica și pentru a se depune la dosar motivele contestației în anulare, amână judecarea cauzei la 25.01.2016".

Rodica Baștea este cea de la care soții Iohannis au cumpărat casa de pe Bălcescu. Soțul acesteia a murit în anul 2010. Familia este plecată, de 15 ani, în Statele Unite.

Motivele contestației în anulare ar fi trebuit depuse la dosar de avocații familiei Iohannis. Aceștia sunt reprezentați de casa de avocatura Mușat și asociații, din București.

Știrea inițială:

Primul termen din procesul pe care Klaus Iohannis l-a deschis, cu un recurs în anulare, ca să-și recupereze casa de pe bulevardul Bălcescu, s-a încheiat cu o amânare.

Avocații bucureșteni ai președintelui, de la firma Mușat și asociații, au fost astăzi în fața judecătorilor Curții de Apel Brașov. Magistrații au decis, însă, amânarea procesului, pentru data de 25 ianuarie.

Potrivit legii, exercitarea contestației în anulare nu suspendă hotărârea definitivă. Așadar, până la o nouă pronunțare, familia Iohannis nu mai este proprietară pe apartamentele din imobilele de pe Bălcescu, parte închiriate băncii Raiffeisen.

Este ultima cale de atac pe care soții Iohannis o pot cere, în acest caz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

ytrei

Acum 8 ani

Amanam sa vedem cum merg pilili in justitie?
Raspunde

Jiji

Acum 8 ani

Rusine, hoti de case, ca au fost doua furate!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

De ce s-a amanat? cumva ca s-o puna de-un blat si sa cada sasul in picioare??
Raspunde

rusine

Acum 8 ani

Da procesu lui Cinstea de ce s-a amanat? De ce a lipsit un judecator? Da procesu lu Orlatean de ce s-a amanta de zeci de ori?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus