Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Porr: Martin Bottesch este propunerea FDGR pentru președinția Consiliului Județean

Porr: Martin Bottesch este propunerea FDGR pentru președinția Consiliului Județean

Președintele FDGR, Paul Jürgen Porr a declarat pentru Turnul Sfatului că liderii organizației au decis ca fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Martin Bottesch, este cea mai bună variantă pentru șefia acestei instituții. Bottesch va conduce lista Forumului la alegerile locale și el va fi propunerea pentru șefia Consiliului Județean. ”Vom avea în frunte lista ce-a fost și acum patru ani. Eu sunt pe locul doi, domnul Martin Bottesch va fi pe prima poziție. Are o experiență de opt ani, toată lumea a fost mulțumită și din județ și din administrația Consiliului Județean, puteți întreba și angajații de acolo”, a anunțat Porr.

Liderul FDGR susține că la alegerile de acum patru ani, Bottesch a avut mai multe voturi și că acest trend le să speranțe pentru negocierile ce vor avea loc după alegeri. ”El acum patru ani a luat mai multe voturi decât acum opt ani. Dar cum a fost USL, s-au adunat voturile liberalilor cu cele ale social democraților și împreună l-au depășit. Numărul consilierilor sper să fie cât mai mare. Măcar câți acum fost acum. Se vor face negocieri, normal, dar noi avem șanse bune, șanse reale, noi spre asta mergem”, a mai spus președintele FDGR.

Dacă în 2012 președintele Consiliului Județean a fost votat de către cetățenii județului, de această dată el va fi votat de către consilierii județeni ce vor fi validați în urma alegerilor locale.

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a declarat la rândul său marți că FDGR a luat o decizie cu privire la numele propus pentru șefia Consiliului Județean. ”Am stabilit o strategie, dar nu vreau să discut acum despre asta. Nu avem un candidat pentru că nu îți trebuie un candidat, dar avem pe cineva care va fi în fruntea listei, de obicei cel care e în fruntea listei e cel care trebuie să tragă mai tare. Avem o primă poziție pe listă”, s-a limitat să spună Fodor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

LOL

Acum 8 ani

nice
Raspunde

adi 4

Acum 8 ani

fdgr e urmasul grupului etnic german hitlerist scos in afara legii de REGELE Mihai si trib.nurenberg mos martin botesch ca fdgrist este si el un mic hitlerist privat si vrea la ciolanul kiwi-csolos
Raspunde

John

Acum 8 ani

Hopaaaa, Cindrea ia scos din dulap pe postaci...
Raspunde

Augnik

Acum 8 ani

Mäi adi 4 .Nu fii prost ! Tu nu stii cä vouä vä träbuie un neamtz sä vä conducä ? Ai vostri sänt aproape toti HOTI cu diplomä .
Raspunde

carminis

Acum 8 ani

Gata ! Cred ca sibienii nu vor mai vota fdgr; asa ar fi normal. Explicatiile le stim toti.
Raspunde

Calin Blaga

Acum 8 ani

Cea mai buna alegere a FDGR pentru Consiliul Judetean Sibiu. Si daca nu se fura la voturi va fi ales presedinte din nou. Destul cei patru ani in care am stat pe loc sau am mers ca racul.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Atenție , presedintele CJ va fi ales de catre consilierii judeteni in prima sedinta ; deci nwgocieri politice + bani / bucata daca mai e nevpie . Va amintiti anul 2000 si " victoria " raposatului Costeiu cu sprijinul PNȚ - cd , FDGR si a catorva liberali ( vechi ) ? La Primarie s - a parafat pestilențiala alianță PSD - PNL ( nou ) majoritar din primul tur .
Raspunde

cisnadie

Acum 8 ani

bottesch e minunat
Raspunde

@cisnadie

Acum 8 ani

Tu sigur il pupi in dos si pe camataru semianalfebet de huja ,din moment ce-l ridici in slavi pe neic-nimeni de mos bottesch!
Raspunde

Popescu

Acum 8 ani

Iata cine este dl. MARTIN BOTTESCH: http://ssmr.ro/gazeta/gmb/2015/12/articol.pdf
Raspunde

Prof. univ. ULBS

Acum 8 ani

Vax albina! Dl. CINDREA E PROF. UNIV. DR., un OM DE STIINTA de recunoastere mondiala!!! Domnia sa are lucrari stiintifice mult mai tari decat BOTTESCH, care nu e nici macar DOCTOR in stiinte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus