Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Unul dintre cei mai iubiți profesori de la ULBS are nevoie de ajutor

Unul dintre cei mai iubiți profesori de la ULBS are nevoie de ajutor

Conf. univ. dr. Adrian Moroșan de la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ”Lucian Blaga” trece prin clipe foarte dificile.

Grav rănit în urma unui accident de mașină, Adrian Moroșan are nevoie de ajutorul sibienilor. Conducerea și angajații Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au lansat o campanie umanitară pentru sprijinul lui.

Conf. univ. dr. Adrian Moroșan, Director al Departamenului de Finanțe-Contabilitate al Facultății de Științe Economice care, în luna decembrie a suferit un accident de mașină.

”Din fericire starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă, însă pentru Adrian Moroșan urmează o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Din acest motiv am decis ca la nivelul universității, dar nu numai, să demarăm o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Adrian să se recupereze cât mai repede”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face în contul RO53CECESB0131RON0297762 – Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu.

Prin formularul 230 se pot direcţiona 2% din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.

Adrian Moroșan are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 2 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

tare-n gura

Acum 8 ani

Nu ne intereseaza. Multumesc
Raspunde

Ion

Acum 8 ani

De ce se spala ULBS pe maini si cer oamenilor ajutor ? De ce cand vin delegatii din strainatate sta la hoteluri de 5 stele si cer sa scrie pe facturi ca sunt de 3 stele ? De ce isi indruma profesorii, elevii sa plece in strainatate ?? Daca am avea salarii de 2000 Euro poate am da 50 sa ajutam un om, asa ne pare rau dar asta e ...
Raspunde

ionel

Acum 8 ani

Daca nu vreti sa donati , nu stiu de ce mai comentati.
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

studentii ULBS il lasa cu restanta ! :)))) hahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus