Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Meci pentru primele șase locuri: CSU se deplaseazӑ la Târgu Jiu. CS Energia are moralul ridicat dupӑ victoria cu legendara Cibona Zagreb

Meci pentru primele șase locuri: CSU se deplaseazӑ la Târgu Jiu. CS Energia are moralul ridicat dupӑ victoria cu legendara Cibona Zagreb

CSU Sibiu continuӑ lupta pentru prinderea unui loc în primele șase echipe, care sӑ-i asigure accederea directӑ în play-off, printr-o confruntare extrem de importantӑ, la Târgu Jiu, în faţa formaţiei locale CS Energia.

Formaţia din Târgu Jiu are un parcurs de invidiat în Europa, fiind aproape de o calificare în optimile de finalӑ ale FIBA Europe Cup, dupӑ ce se aflӑ pe locul al doilea în grupӑ. Ieri a reușit o victorie mare în faţa legendarei echipe Cibona Zagreb, la primul meci ca antrenor principal al lui Hristu Șapera, fostul tehnician al Stelei CSM Eximbank.

În campionat, gorjenii nu au același traseu fructuos ca în Europa: se aflӑ pe locul al 7-lea, cu 8 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce trupa lui Dan Fleșeriu este ocupanta poziţiei a patra, cu 10 victorii și 6 înfrângeri.

CSU Sibiu vine dupӑ o victorie în campionat, în faţa celor de la BCM U Pitești, scor 74-71, iar CS Energia Târgu Jiu revine pe teren propriu dupӑ înfrângerea din deplasare de la CSM CSU Oradea, scor 62-65.

Partida dintre cele douӑ formaţii are o importanţӑ aparte pentru ambele formaţii: o eventualӑ victorie a gorjenilor i-ar menţine în lupta pentru un loc în primele șase, în timp ce o victorie a sibienilor le-ar consolida și mai mult poziţia din primele șase echipe ale campionatului.

În meciul tur, CSU Sibiu s-a impus clar cu 98-80, Gilbert fiind principalul marcator al sibienilor – cu 22 de puncte.

Meciul dintre CS Energia Târgu Jiu și CSU Sibiu va avea loc pe 23 ianuarie 2016, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

foto: csusibiu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus