Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Ce putem face în weekend în Sibiu?

Ce putem face în weekend în Sibiu?

Dans, muzică, și filme acestea sunt opțiunile pentru care pot opta sibienii în acest sfârșit de săptămână. Vineri, 22 ianuarie, de la ora 19.00 la Cercul Militar se dansează din nou. De data aceasta va avea loc Spectacol de dans YouthBank care va aduce momente de dans de dansatori profesioniști. Toată experiența va fi asezonată cu momente supriză și pasiunea unor tineri de a se dezvolta atât pe ei, cât și comunitatea din care fac parte.

dans

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Filmul va fi proiectat la Cinema Arta, de vineri, 22 ianuarie, de la ora 20.30.

12540663_1065216016853975_8043619681443089911_n

Filmul Fahrenheit 451 in regia lui Francois Truffaut dupa romanul distopist scris de Ray Bradbury, va rula la Biblioteca Județeană Astra, vineri, 22 ianuarie, de la ora 19.00. Povestea se joacă într-o lume distopică din viitor unde cărţile sunt strict interzise iar pompierii în loc să stingă flăcări, ard sistematic toate cărţile clandestine descoperite în casele oamenilor. Titlul filmului provine de la temperatura la care se aprinde hârtia obișnuită, 451° F ≈ 233° C, acesta fiind proiectat în limba engleză cu subtitrare în română.

film astra La Arena Platoș sâmbătă, 23 ianuarie schiorii și snowboarderii temerari ce stăpânesc atât viteza cât și tehnicile de sărituri se vor întrece la Ski & Snowboard X Cross. Iar duminică, 24 ianuarie e rândul bikerilor temerari să se întreacă într-o competiție super-spectaculoasă pe două roți.

mountain-bike-2-633x420 Spectacolul Vrăjitorul din Oz spune povestea micutei Dorothy, o fetita care locuia in Kansas, la ferma matusii Em si a unchiului Henry. O tornada stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz. Spectacolul poate fi văzut sâmbătă, 23 ianuarie de la ora 18.00 și duminică, 24 ianuarie, la Teatrul Gong, de la 11.00.

vrajitorul din oz Craiasa Zapezii 2 – 3D este inspirată din poveștile clasice ale lui Hans Christian Andersen. Crăiasa Zăpezii 2 îi are în centrul atenției tot pe Gerda și Orm, troll-ul a cărui victorie asupra Crăiesei a oferit semenilor săi gustul libertății. Exagerându-și rolul avut în această victorie, Orm creează o poveste mincinoasă și susține că merită mâna prințesei, însă asta nu-i aduce decât o nouă aventură plină de pericole. Filmul va rula sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, la Cinema Arta.

craiasa-zapezii-snow-queen-2 „Concert cu bucăți din concerte” este un spectacol eveniment ce îi aduce în fața publicului, duminică, 24 ianuarie, de la ora 18:00, pe Ada Milea și Bobo Burlăcianu de la trupa „Fără Zahăr”. Programul pe care îl vor prezenta conține „cântece de iarnă” de pe cel mai nou CD al artiștilor, dar și adaptări ale unor piese muzicale din spectacole de teatru la care au contribuit sau fragmente din albumele „Quijote”, „Nasul” și „Alcool”.

ada milea

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus