Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ACTUALIZARE - Aproape 12 ore de trafic restricționat între Sibiu și Făgăraș. TIR intrat în casă

ACTUALIZARE - Aproape 12 ore de trafic restricționat între Sibiu și Făgăraș. TIR intrat în casă

Un TIR a derapat în localitatea Scoreiu, pe DN1 şi a intrat în zidul unei case.

Din cauza acestui accident, traficul este blocat total pe DN1, în zona Scoreiu.

Din fericire, nu există victime omeneşti, însă TIR-ul, dar şi casa în care acesta a derapat sunt avariate.

ACTUALIZARE ora 11.10 - Traficul s-a reluat pe un sens, în Scoreiu. Se circulă alternativ, cu viteză redusă.

ACTUALIZARE ora 14.15 - Traficul pe DN1, în zona Scoreiu, se desfășoară în continuare pe un singur sens. TIR-ul care a intrat în zidul casei blochează și acum celălalt sens de mers. Pentru ridicarea autotrenului și eliberarea șoselei a fost chemată o macara, însă aceasta trebuie să sosească din județul Alba.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul TIRului, un bărbat de 40 de ani din Turda, a intrat prea tare într-o curbă la stânga, pe o coborâre ușoară. Remorca autotrenului, încărcată cu 3 tone de ambalaje, a intrat în balans, iar șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în zidul casei, iar apoi în gardul de beton. "Șoferul a fost sancționat cu o amendă contravențională de 630 de lei, pentru neadaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere", spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Luciana Balteș.

Imobilul avariat îi aparține unei femei de 92 de ani, care locuiește singură. Casa nu este avariată major şi poate fi locuită în continuare. Distrugerile vor fi reparate din asigurarea RCA a şoferului.

ACTUALIZARE ora 20.55 - Traficul în zona Scoreiu este blocat total din nou, la această oră. Abia acum o macara încearcă să ridice TIR-ul care a stat toată ziua "înfipt" în gardul imobilului. Polițiștii estimează că, îân 30 de minute, traficul se va relua pe ambele sensuri, după aproape 12 ore de când a fost blocat, apoi restricționat, din cauza acestui accident.

Foto: facebook - InfoTrafic Sibiu/Catalin Marcu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus