Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
14°C

CEO-ul Siemens România: În 2016 finalizăm investiția la fabrica din Sibiu

CEO-ul Siemens România: În 2016 finalizăm investiția la fabrica din Sibiu

CEO Siemens România, George Costache, a vorbit într-un interviu acordat Agenției Naționale de Presă despre investițiile aflate în desfășurare, Transilvania fiind în centrul atenției.

De asemenea, George Costache a anunțat și termenul oficial pentru finalizarea lucrărilor la fabrica din Sibiu.

”În 2015, am continuat să creștem activitatea centrelor de cercetare-dezvoltare din România, în special în regiunea Transilvaniei. Obiectivul nostru este ca, până în 2017, numărul angajaților din centrul IT din Cluj-Napoca, inaugurat în 2014, să depășească 200 de specialiști. Tot anul trecut am inițiat și extinderea activității de producție din România, iar în 2016 vom finaliza această investiție ce presupune relocarea și extinderea uneia dintre cele trei fabrici pe care le operăm în Sibiu.

În acest moment, Siemens deține patru fabrici în Sibiu și Buziaș, care produc sisteme și componente pentru automatizări și aplicații industriale, alături de patru centre de cercetare-dezvoltare în domeniile IT și energie, localizate în București, Brașov și Cluj-Napoca.

De asemenea, 2015 a marcat și un prag important în ceea ce privește numărul de tineri implicați în programele de educare și dezvoltare ale companiei. Numai în București, am reușit să finalizăm un program de practică pentru peste 250 de studenți, iar, în total, aproximativ 1.100 de tineri au fost pregătiți în ultimii 10 ani datorită stagiilor și programelor noastre de practică sau internship”, a declarat George Costache, citat de Agerpres.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus