Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
8°C

CSU Sibiu închide plutonul fruntaș din Liga Națională. Patru echipe, toate din Ardeal

CSU Sibiu închide plutonul fruntaș din Liga Națională. Patru echipe, toate din Ardeal

Echipa sibiană de baschet se clasează pe locul 4 în Liga Națională, toate cele trei formații care o preced fiind din zona Transilvaniei - BC Mureș, U Cluj și CSM CSU Oradea.

Liderul clasamentului, vicecampioana BC Mureșul Târgu Mureș, are un meci mai mult disputat și o linie de clasament cu 19 jocuri și 32 de puncte. U Cluj și CSM Oradea au fiecare câte 18 partide la activ, la fel ca și CSU Sibiu. Sibienii au, însă, un punct mai puțin în clasament, respectiv 30, față de 31.

Următorul meci pentru sibieni este unul de linie de clasament. Sibiul va juca în 2 februarie, în deplasare, cu SCMU Craiova, echipă aflată pe locul al cincilea, imediat după Atlassib. Oradea joacă în deplasare la Galați, în timp ce U Cluj merge la Pitești. BC Mureș are următorul meci abia în 6 februarie, acasă, cu SCMU Craiova.

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Baschet, cel mai eficient jucător din campionat, în acest moment, este "sibianul" Kevin Hardy, cu un punctaj de 358, urmat  de Alexandar Mladenovic, de la BCMU Pitești, cu 336 de puncte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus