Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Copil de patru ani pierdut pe DN 14 și găsit de un polițist din Bazna

Copil de patru ani pierdut pe DN 14 și găsit de un polițist din Bazna

În 5 februarie, în jurul orei 11:50,  un copil în vârstă de patru ani a fost găsit pe marginea Drumului Național 14, de către un polițist care patrula pe Drumul Național 14 din județul Sibiu.

În timp ce se afla într-o patrulare de rutină pe Drumul Național 14, într-o parcare situată la aproximativ 3 km de ieșirea din localitatea Blăjel spre Mediaș,  un polițist din cadrul Postului de Poliție Bazna a observat pe marginea drumului un copil singur, care alerga dintr-o parte în alta, inclusiv pe partea carosabilă.

Băiețelul, în vârstă de 4 ani, era îmbrăcat sumar, îi era frig și nu putea oferi detalii despre părinți sau despre domiciliu.

Polițistul a preluat copilul și l-a transportat la sediul Poliției Municipiului Mediaș unde au demarat activitățile specifice de identificare atât a sa, cât și a părinților. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență și Protecție Socială a Copilului Mediaș.

În urma verificărilor efectuate, în scurt timp s-a reușit identificarea tutorelui legal, bunica minorului, domiciliată în localitatea Blăjel, la o distanță de aproximativ 6 km. față de locul unde a fost găsit copilul.

Se pare că, în timp ce bunica era plecată să aducă lemne, copilul a fost lăsat în grija altor două minore, părăsind domiciliul fără știrea acestora.  După ce s-a întors acasa, bunica a observat lipsa copilului și a plecat în căutarea lui, dar fără să anunțe dispariția lui autorităților.

Față de bunică, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale pentru nesupravegherea minorului.

Foto

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus