Sâmbătă,
31.07.2021
Parțial Noros
Acum
19°C

Început perfect de retur. HC Sibiu învinge Brașovul și rӑmâne neînvinsӑ în Sala “Transilvania”

Început perfect de retur. HC Sibiu învinge Brașovul și rӑmâne neînvinsӑ în Sala “Transilvania”

HC Sibiu a început cu dreptul returul Diviziei A – seria B, dupӑ ce a trecut de CSU CNOT Brașov, selecţionata olimpicӑ a României la categoria U 21, cu scorul de 24-21 (11:9). Cu acest rezultat, sibienii rӑmân neînvinși pe teren propriu, în acest sezon.

Trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae și-a luat revanșa în faţa brașovenilor, dupӑ ce în partida tur de la Brașov a pierdut la cinci goluri diferenţӑ, 23-28. De aceastӑ datӑ, sibienii au dominat partida de la un capӑt la altul, însӑ meciul nu a dus lipsӑ de momente tensionate, cel puţin în repriza a doua când, înainte cu 4 minute de final, brașovenii s-au apropiat la doar douӑ goluri. Finalul însӑ a adus victoria sibienilor dupӑ douӑ goluri marcate pe fondul unei apӑrӑri om la om a echipei vizitatoare.

Lotul echipei HC Sibiu: Radu David - 10 goluri, Bogdan Verza - 4, Robert Miclos - 4, Andrei Iliut - 3, Cosmin Demian - 2, Dorin Purcarea - 1, Gabriel Sofronici, Razvan Barb, Horatiu Capatana, Dorin Neamtu, Raul Muntean, Alexandru Tolciu, Jan Novacoschi, Bogdan Razvan.

După etapa a XIV-a, Handbal Club Sibiu îşi consolidează poziţia a 6-a a clasamentului, urmând ca etapa viitoare să se deplaseze la Satu Mare, pentru confruntarea cu una dintre principalele favorite la promovarea în Liga Naţională - CSM Satu Mare. În tur HC Sibiu s-a impus cu scorul de 28:24, aceasta fiind şi singură înfrângere a sătmărenilor până în ultima etapă a turului când au pierdut la Oradea - 31:30.

Foto: facebook HC Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus