Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Actualizare. Rezultate oficiale: Horaţiu Floca rӑmâne director interimar la CSU Sibiu

Actualizare. Rezultate oficiale: Horaţiu Floca rӑmâne director interimar la CSU Sibiu

Actualizare: Dupӑ cum relatau, ieri, sursele Turnul Sfatului, Horaţiu Floca rӑmâne director interimar la CSU Sibiu. Astӑzi au fost publicate și rezultatele oficiale pe site-ul Ministerului: 56, 58 de puncte – Horaţiu Floca, 35, 67 Alexandru Hulpuș.

rezultate

Știre iniţialӑ:

Surse de încredere Turnul Sfatului ne-au declarat că niciunul dintre candidaţii la postul de director al Clubului Sportiv Universitar Sibiu nu a obţinut punctajul minim (70 de puncte) pentru a promova examenul scris şi a intra la cea de a doua probă, interviul.

Horaţiu Floca, directorul interimar al lui CSU Sibiu şi co-preşedintele Secţiei de Baschet a Clubului, a obţinut în jur de 58-60 de puncte, în timp ce contracandidatul său, Alexandru Hulpuş, a reuşit doar 38-40 de puncte, potrivit surselor noastre. Pentru examen, cei doi candidaţi au avut de studiat o bibliografie de 700-800 de pagini din legislaţie.

Prin urmare, Horaţiu Floca va rămâne în continuare directorul interimar al lui CSU Sibiu pentru încă 4-5 luni până la organizarea unui nou concurs. Reamintim că Horaţiu Floca a fost numit director interimar pe o perioadă de 6 luni, începând cu 1 ianuarie 2016, prin ordin al Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Rezultatele oficiale vor fi publicate pe site-ul Ministerului în această seară sau, cel târziu, mâine dimineaţă.

Citeşte şi CSU Sibiu poate avea un nou director. Horaţiu Floca are contracandidat la șefia clubului

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

unu care stie

Acum 5 ani

Articolul trebuia sa sune asa: Pentru ca Alex Hulpus este nepotul rectorului Oprean si pentru ca rectorul Oprean a adus Atalasibul inapoi ca si sponsor, se simtea dator sa-si puna nepotul sef. Dar pentru ca Tocala nu vrea, i-a picat pe amandoi. Executia lui Horatiu se va face in vara cand toate lumea va fi cu p.. la soare si nu intereseaza pe nimeni. Nu in mijloc de campionat. Hai noroc
Raspunde

Jan

Acum 5 ani

Pentru "unu care stie" sa speram ca ai dreptate :)). Tocala e in relatii calde cu Vulc insa nu inteleg de ce isi baga ea coada aici. Asa cum Horatiu a stat toata vara cu p....a la soare prin spania si tarile calde...asa stam si noi vara asta care vine. El trebuia sa isi manance ficati si sa faca uj buget prin care sa inchida gura la toti...insa el so dat prij coride in spania. Ce semeni...aia culegi prietene. Una peste alta...Hulpus....are habar cu ce se papa sportul asta, Horatiu sa se duca linistit si la vara prin concedii.
Raspunde

Grav

Acum 5 ani

Cand te înscrii la un concurs si nu obții nici nota de trecere nu mai exista nicio scuza.Mai ales ca doresti sa devii directorul unui club, nu fitecine lipsit de responsabilități.Da' se pare ca încă bântuie obiceiurile, las' ca om vedea ce o fi, ce o ieși, etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus