Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Crucea Roșie Sibiu își pregătește voluntarii

Crucea Roșie Sibiu își pregătește voluntarii

După o perioadă în care a selectat noi voluntarilor, Crucea Roșie Sibiu desfășoară în această săptămână cursuri de pregătire a acestora.

”Cursurile se referă la istoria Crucii Roșii, activitatea Crucii Roșii la nivel internațional și la nivel național, precum și la programele pe care le desfășurăm la Sibiu. Am realizat și simulări cu voluntarii noștri pentru a învăța cum să abordeze beneficiarii programelor noastre umanitare. Toți voluntarii noștri vor primi și un curs de prim ajutor gratuit”, spune Raluca Morar, reprezentanta Crucii Roșii.

voluntari2

Deși e vacanță și majoritatea voluntarilor sunt elevi și liceeni, aceștia s-au trezit dis de dimineață și au participat la instruirea care s-a desfășurat la sediul din str A. D. Xenopol, nr 1. Cursurile vor continua săptămână aceasta, iar la final echipa va număra 45 de voluntari ”nu doar minunați și inimoși, dar și instruiți pentru a participa la activitatea noastră umanitara”.

”Mă bucur mult că văd atâția voluntari la Crucea Roșie. Îmi place că putem veni cu sugestii și că ne sunt ascultate părerile. Sunt multe activități și avem multe lucruri frumoase de făcut”, spune unul dintre voluntarii care s-au înscris de curand la Crucea Roșie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus