Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

CSU Sibiu încheie returul sezonului regulat pe terenul liderului

CSU Sibiu încheie returul sezonului regulat pe terenul liderului

CSU Atlassib Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, în deplasare la CSM CSU Oradea, în ultima etapă a primei faze a campionatului. Elevii lui Dan Fleșeriu speră să facă un meci bun, după ce în tur, orădenii s-au impus în Sala Transilvania, scor 89-68.

Înaintea meciului dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu, antrenorul Dan Fleșeriu și Cornel Cioacătă au făcut următoarele declarații:

”Urmează un meci între două echipe cu obiective diferite. Noi ne-amatins obiectivul și căutăm să ne îmbunătățim jocul șisă vedem dacă putem să depășim ceea ce am reușit până acum. Oradea are un obiectiv mult mai pretențios, câștigarea campionatului și Cupei României, o echipă cu un lot foarte valoros. Mergem să jucăm cât se poate de bine și sper că vom fi cu o mentalitate și o energie mult mai bună decât în meciul cu Dinamo. Tinerii jucători vor primii minutele pe care le merită și pentru care vor munci în joc. Nu pot să spun că am fost extraordinar de încântat de ei, după meciul cu Dinamo, dar sper că vor fi mai motivați. Din nou, Octavian Popa Calotă va lipsi, așa că vor avea șansa să joace”, a declarat Dan Fleșeriu.

”Va fi un meci greu. Ei au o echipă bună, de aceea sunt pe primul loc, au cea mai bunăapărare din campionat și sunt echipa în cea mai bună formă. Noi va trebui să alergăm mai mult, să fim mai agresivi și să dăm totul în apărare.În plan ofensiv vom încerca, dar apărarea va fi importantă. Dacă reușim să îi anihilăm pe Markovic și Franklin să nu pătrundă foarte ușor, cred că avem șansa să fim acolo, la rezultat. În echipă e o atmosferă relaxantă și trebuie să fim mai tari. S-a văzut aceasta și în meciul cu Dinamo. S-a văzut poate și oboseala, dar trebuie să fim mai agresivi”, a spus Cornel Cioacătă.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu începe la ora 19:00 și va fi LIVE pe Digisport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 8 ani

Sa fim artagosi sa-i determinam sa-si depaseasca varful de forma pana la inceputul playoff-ului! HAI CSUUUU!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus